Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στέφανο Σαρτίνι: «Κάρφωσε» την Ρούλα Κορομηλά - «Πολέμησα για να γίνει παρουσιάστρια...δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ ξανά» (Video)

«Με την Ρούλα έχουμε μηδέν επαφή»

14 Απριλίου 2022 14:23
Στέφανο Σαρτίνι: «Κάρφωσε» την Ρούλα Κορομηλά - «Πολέμησα για να γίνει παρουσιάστρια...δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ ξανά» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1957 και στα μέσα της δεκαετίας του 1980 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση.

Στη συνέχεια δούλεψε σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης και καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, τα σόου και οι τηλεμαραθώνιοι.

Δείτε επίσης: 4 διάσημοι που είχαν ερωτική σχέση με τη Ρούλα Κορομηλά - Για τον 3ο δεν το ξέραμε

Η συμβουλή του στην Ελένη Μενεγάκη και η σχέση του με την Ρούλα Κορομηλά

«Στην αρχή η Ρούλα ήταν η Ρούλα. Μετά δεν ήταν πια Ρούλα, δηλαδή η παρουσιάστρια της διπλανής πόρτας. Η Ελένη κάθε φορά που την βλέπω λέω ότι χρειάζεται να κάνει ένα άλλο βήμα στην prime time. Θα την σκηνοθετούσα αν έκανε βραδινό», είπε με ειλικρίνεια ο Στέφανο Σαρτίνι

Στο ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας με την Ρούλα Κορομηλά εκείνος απάντησε: «Με την Ρούλα έχουμε μηδέν επαφή. Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά».

Αναδρομή στο Μπράβο με τη Ρούλα Κορομηλά έκανε το Πάμε Δανάη μέσω της ενότητας Vintage Stories κι ο Στέφανο Σαρτίνι θυμήθηκε στιγμιότυπα της εκπομπής, που έγραψαν ιστορία.

Ο σκηνοθέτης απάντησε αν η σχέση του με τη Ρούλα Κορομηλά εκείνη την εποχή έπαιξε ρόλο στην επιτυχία του σόου. «Η δύναμη από δύο είναι καλύτερη από έναν. Όπως ήμασταν τότε, ήμασταν σαν ηφαίστειο».

Αν ξανάκανε το “Μπράβο” σήμερα θα το ονόμαζε “Viva Μπράβο, Viva Ελλάδα».

«Η Ρούλα ήταν η ιδανική παρουσιάστρια. Πολέμησα για να γίνει παρουσιάστρια, ήμουν ο μόνος που το ήθελε» είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share