Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Άλλος άνθρωπος η Ζήνα Κουτσελίνη: Η σπάνια φώτο από το 2004 που έγινε viral (photo)

Αγνώριστη!

14 Απριλίου 2022 14:10
Άλλος άνθρωπος η Ζήνα Κουτσελίνη: Η σπάνια φώτο από το 2004 που έγινε viral (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες, μετρώντας πολλά χρόνια με καταξίωση στον χώρο των ΜΜΕ, αλλά και ευτυχία στα προσωπικά της.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι ζευγάρι και γονείς με τον Αντώνη Παπασταθόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2002, ενώ τον Οκτώβριο του 2010 ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους, Ευσταθία-Μαρία.

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία πριν 18 χρόνια σε ηλικία 35 ετών!

Με καστανό μαλλί και εμφανώς νεότερη, η ίδια έχει αλλάξει αρκετά σήμερα.

Βέρα νησιώτισσα η Ζήνα Κουτσελίνη: Από αυτό το νησί έχει καταγωγή!

Αυτό που πολύ αγνοούν για τη ζωή της παρά την πολύχρονη παρουσίαση της στην τηλεόραση είναι η καταγωγή της.

Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν έχει καμία σχέση με την Αθήνα, ούτε μεγάλωσε στην πρωτεύουσα.

Η ίδια έλκει την καταγωγή από το πανέμορφο νησί των Σποράδων, την Σκόπελο, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι 13 ετών. . Σε ηλικία 13 ετών, η μητέρα της την έστειλε στο Βόλο με σκοπό να συνεχίσει εκεί το σχολείο, λόγω οικογενειακών προβλημάτων που είχε με τον πατέρα της. Όταν τέλειωσε το σχολείο σπούδασε δημοσιογραφία στο North College στη Θεσσαλονίκη.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο «κακός χαμός» στο Twitter με την Κουτσελίνη - «Απλά απαράδεκτη»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο «κακός χαμός» στο twitter προκλήθηκε με αφορμή ερώτηση της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή της στο Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» στον ταξίαρχο ε.α. της ΕΛΑΣ Θανάση Κατερινόπουλο, σχετικά με την υπόθεση-«θρίλερ» με τα 3 νεκρά κορίτσια της οικογένειας στην Πάτρα.

Δείτε επίσης: Νεκρά παιδιά στη Πάτρα: Τρία άτομα στο «κάδρο» - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Ειδικότερα, συζητώντας για το παρασκήνιο της μεταφοράς των οργάνων της μικρής Ίριδας, από τον ίδιο της τον πατέρα με ιδιωτικό φορτηγό στο παθολογοανατομικό εργαστήριο στα Ιωάννινα, η παρουσιάστρια ρώτησε τον κ. Κατερινόπουλο, αν εκείνος θα μπορούσε να μεταφέρει τα όργανα του δικού του παιδιού.

Η ερώτηση αυτή, ωστόσο, σχολιάστηκε αρνητικά στο Twitter, με τους χρήστες να τη χαρακτηρίζουν «απαράδεκτη» καθώς ο κ. Κατερινόπουλος έχει χάσει ένα παιδί.

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια στο Twitter παρακάτω:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share