Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δεν είναι μόνο από Σουηδία: Η άγνωστη καταγωγή της Έλενας Παπαρίζου: «Εδώ είμαι η κόρη του Γιώργου, όχι η Παπαρίζου»

Τον ξέρατε;

14 Απριλίου 2022 12:53
Δεν είναι μόνο από Σουηδία: Η άγνωστη καταγωγή της Έλενας Παπαρίζου: «Εδώ είμαι η κόρη του Γιώργου, όχι η Παπαρίζου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η περιοχή του Μουζακίου αποτελούσε σταυροδρόμι και κομβικό σημείο από την αρχαιότητα μεταξύ Θεσσαλίας, Άρτας, Τρικάλων. Οι δύο δημοφιλείς τραγουδίστριες έκαναν βόλτα στα γραφικά σοκάκια του χωριού και ήπιαν τσίπουρο σε ένα από τα πιο παραδοσιακά μαγαζιά του χωριού.

Εκεί η Έλενα Παπαρίζου θυμάται την παιδική της ηλικία όταν επισκεπτόταν το χωριό κάθε καλοκαίρι. Μίλησε για τους γονείς της και το πώς γνωρίστηκαν και μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση της με την Καρδίτσα.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ την Έλενα Παπαρίζου σε μικρή ηλικία.

Τα λόγια της Παπαρίζου για την καταγωγή της

«Ο πατέρας μου κατάγεται από ένα χωριό που λέγεται Οξυά, η μαμά μου κατάγεται από ένα άλλο χωριό που λέγεται Βατσουνιά. Το 1965 η γιαγιά και η μαμά μου πήγαν Σουηδία με τρένο. Ο πατέρας μου πήγε αργότερα το 1973. Ο πατέρας μου, όλο το σότι ήταν όλοι ξυλουργοί. Όταν πήγε να φτιάξει την κουζίνα της γιαγιάς μου είδε σε φωτογραφία την μητέρα μου, ρωτούσε για εκείνη. Την ξαναείδε το επόμενο καλοκαίρι σε ένα πανηγύρι και την ερωτεύτηκε. Το πρώτο τους ραντεβού ήταν μια εκδρομή στα Τέμπη. Πίσω τους ήταν ο θείος μου ο Θανάσης παρατηρούσε. Η μαμά μου αποφάσισε να παντρευτεί τον μπαμπά μου. Είναι ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε πάρα πολύ», ανέφερε.

«Εμείς τότε δεν είχαμε σπίτι εδώ. Πηγαίναμε σε συγγενείς. Σχεδόν όλα τα καλοκαίρια ερχόμασταν εδώ. Η μαμά μου ήταν με ένα κουτί γλυκά στα χέρια της. Είχα μεγάλη στεναχώρια αν δεν ερχόμασταν στην Ελλάδα. Στο Μουζάκι δεν είμαι η Έλενα Παπαρίζου, είμαι η κόρη του Γιώργου. Είναι πολύ όμορφο και με συγκινεί. Ο κόσμος έχει ιστορίες να πει για τους γονείς μου», πρόσθεσε.

Η άγνωστη καταγωγή της Έλενας Παπαρίζου: «Εδώ είμαι η κόρη του Γιώργου, όχι η Παπαρίζου»

Με ξανθό μαλλί η Έλενα Παπαρίζου - Ξανά μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη (photo)

Για την επανένωση των Antique μίλησε στο MEGA STAR η Έλενα Παπαρίζου, λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση που έκανε στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι θα κάνουν το καλοκαίρι περιοδεία στη Σουηδία.

Δείτε επίσης: Έλενα Παπαρίζου: Δε φαντάζεστε από ποια πάθηση ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια

«Ήθελα να ξαναενώσω τους Antique και όντως τα κατάφερα μετά από πάρα πολλά χρόνια. Πάντα ήμασταν σε επικοινωνία, διαλέξαμε και πιο τραγούδι θέλουμε να κάνουμε, μας κάλεσαν ξανά στη Σουηδία για να κάνουμε μια περιοδεία φέτος το καλοκαίρι και ξαναενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό», είπε αρχικά η τραγουδίστρια, ενώ στη συνέχεια μίλησε για συνεργασίες που θα ήθελε να κάνει:

«Υπάρχουν πολλές συνεργασίες που θα ήθελα να κάνω. Αυτές τις συνεργασίες εγώ τις έχω εκφράσει σε κάποιους ενώ πολλές φορές λέω πρέπει τα πράγματα να τα λέμε δυνατά γιατί το σύμπαν. Αυτή που κρατάω είναι η τελευταία μαζί με τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο, επειδή είναι δύο καλλιτεχνάρες, τους οποίους αγαπώ πάρα πολύ. Μία συνεργασία που θα ήθελα να κάνω είναι με τη Μαρινέλα, γιατί την εκτιμώ και την αγαπώ πολύ. Είναι σπουδαία».

Δείτε τι δήλωσε:

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο πλευρό του Νίκου Παναγιωτίδη, όπου και οι δύο φαίνεται πως έχουν αλλάξει αισθητά.

Έλενα Παπαρίζου: Δε φαντάζεστε πόσα χρόνια διαφορά έχει με το σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη!

Η Έλενα Παπαρίζου φαίνεται πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο τα τελευταία δέκα χρόνια στο πλευρό του Ανδρέα Καψάλη.

Το ζευγάρι, αν και είναι χαμηλών τόνων, έχει αφήσει να αναφερθεί κατά καιρούς το πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλο.

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα πίστευα πως δεν θα παντρευόμουν, αλλά θα συζούσα. Ήταν κάτι που απλώς μου βγήκε με τον Ανδρέα. Τον αγαπώ πάρα πολύ!», είχε δηλώσει στο παρελθόν η γνωστή τραγουδίστρια.

Όπως έχει αποκαλυφθεί, γνώρισε τον σύζυγό της μέσω της κολλητής της φίλης. Εκείνο το διάστημα ο Ανδρέας Καψάλης ήταν χωρισμένος και αποφάσισαν να βγουν ραντεβού. Τα υπόλοιπα έγιναν ιστορία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 έπειτα από 3,5 χρόνια σχέσης.

Οι δυο τους έχουν αρκετά χρόνια διαφορά, αν και δεν φαίνεται καθόλου. Η τραγουδίστρια είναι γεννημένη το 1982 ενώ ο σύζυγός της το 1970.

12 χρόνια δεν τα λες και λίγα, ωστόσο φαίνονται συνομήλικοι!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share