Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Άγριο ξέσπασμα Ευρυδίκης Βαλαβάνης για Βασάλο: «Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.. Αυτό είναι που τους πονάει» (Video)

Τι συνέβη;

14 Απριλίου 2022 12:39
Άγριο ξέσπασμα Ευρυδίκης Βαλαβάνης για Βασάλο: «Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.. Αυτό είναι που τους πονάει» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε παλιότερες δηλώσεις της στο «Πρωινό» έχει δείξει έντονα τον εκνευρισμό της για όσα γράφονται σχετικά με τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τότε είχε πάρει θέση ενάντια σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει τσακωθεί άσχημα με τον σύντροφό της σε κλαμπ. «Άντε πάλι. Όχι προς Θεού, δεν έχουμε τσακωθεί.»

Δείτε επίσης: Εκείνη 37 και αυτός....: Τόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Δεν έχει υπάρξει ποτέ έντονος καβγάς. Διαφωνία μπορεί να έχουμε, αλλά το συζητάμε με διάλογο. Ο ένας και ο άλλος κάνει υποχωρήσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε τσακωθεί. Στην αρχή μας ήθελαν ζευγάρι. Τώρα που είμαστε ζευγάρι θέλουν να μας χωρίσουν. Δεν θα τους κάνουμε εμείς τη χάρη όμως. Όλα είναι πολύ καλά. Και ίσως αυτό είναι που μερικούς τους πονάει» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Τα είδε όλα ο Βασάλος: Το καυτό τσιφτετέλι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που «γκρέμισε» την πίστα

Στο Survivor μπορεί οι παίκτες να βρίσκονται σε πρωτόγονες συνθήκες, αλλά πάντοτε αναζητούμε και... τους ωραίους ή τις ωραίες, με τα κορίτσια ειδικά να κερδίζουν τις εντυπώσεις, δείχνοντας την αληθινή τους ομορφιά χωρίς μακιγιάζ ή κάθε άλλη παρέμβαση.

Αυτό είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό και μια από τις παίκτριες, που μας είχε δείξει πως και χωρίς μακιγιάζ είναι πανέμορφη, ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η ίδια είχε φτάσει, μάλιστα, σχεδόν μέχρι το τέλος ως η τελευταία γυναίκα, που είχε απομείνει, βλέποντας και την φήμη της να «εκτοξεύεται».

Όταν η Ευρυδίκη... τους κόλασε

Η Ευρυδίκη έχει και τον τρόπο της να φέρνει... τον πειρασμό, όπως είχε κάνει και στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», όπου υπό το βλέμμα του Κωνσταντίνου Βασάλου τρέλανε άπαντες με το τρομερό της τσιφτετέλι.

Ο Δημήτρης Μπάσης τραγούδησε τους «Ψίθυρους καρδιάς» και η Βαλαβάνη κόλασε τους πάντες με το φοβερό της σώμα και την υπέροχη κίνησή της, με τον Βασάλο να την καμαρώνει και τον Σπύρο Παπαδόπουλο να... χαζεύει, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση της Θεσσαλονικιάς.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share