Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σκέτο θηρίο: Αυτή είναι η αμαξάρα του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη (photos)

Θα ήταν ψέματα να πούμε ότι δε ζηλεύουμε..

14 Απριλίου 2022 12:04
Σκέτο θηρίο: Αυτή είναι η αμαξάρα του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μείναμε άφωνοι μόλις αντικρίσαμε την αμαξάρα του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, είναι ένα από τα πιο διάσημα πολύτεκνα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα.Τ ο ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά: τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη, την Αναστασία και τον Απόλλωνα. Έχετε δει το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη;

Είναι απόλυτα λογικό μία εξαμελής οικογένεια να χρειάζεται ένα αυτοκίνητο αρκετά μεγάλο, ώστε να τους μεταφέρει όλους. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής, οδηγεί ένα πολυτελέστατο τζιπ Range Rover.

Μάλιστα, ο ίδιος δε δίστασε πριν λίγες μέρες να δημοσιεύσει φωτογραφίες από το αυτοκίνητό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε φωτογραφίες:

Χωρισμός Ζυγούλη - Σάκη Ρουβά; Οι ριζικές αλλαγές στη ζωή της και η αινιγματική ανάρτηση

Ποικιλοτρόπως έχει σχολιαστεί η απουσία της οικογένειας Ρουβά το τελευταίο διάστημα από τα κοινωνικά δίκτυα. Πολλοί μίλησαν και για κάποιο άγνωστο πρόβλημα υγείας, ενώ υπήρξαν και σενάρια για χωρισμού του της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά.

Ο Σάκης Ρουβάς πριν λίγες μέρες έκανε την πρώτη του ανάρτηση, ανεβάζοντας μια οικογενειακή τους φωτογραφία από τα χιόνια. Σήμερα και η Κάτια Ζυγούλη έκανε το πρώτο της post για το 2022. Ήταν μια ιδιαίτερη ανάρτηση και θέλησε να αναφέρει όλες τις ριζικές αλλαγές που έφερε στη ζωή της το νέο έτος.

«Καλή χρόνια σε όλους παιδιά! Ο χρόνος αυτός με βρήκε με μια έντονη ανάγκη να αδειάσω, να καθαρίσω το σώμα και το μυαλό μου από πολλά. Άλλαξαν οι τροφές που είναι ευπρόσδεκτες πια στο σύστημα μου από ένστικτο. Το κρασί έγινε τσάι του βουνού.

Χωρισμός Ζυγούλη - Σάκη Ρουβά; Οι ριζικές αλλαγές στη ζωή της και η αινιγματική ανάρτηση

Η πολλή πληροφορία περιορίστηκε σε ότι μόνο αγγίζει την ψυχή μου. Τα τηλεφωνήματα γίνονται μόνο σε αυτούς που λαχταρώ να ακούσω. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση, αλλά την καλοδέχτηκα. Είστε και άλλοι εκεί έξω που αισθάνεστε το ίδιο; Και μια ευχή για το 2022. Εύχομαι να ελευθερωθούμε πια από τον φόβο και να βρει η αγάπη χώρο, να κάνει τα θαύματα της!» έγραψε η Κάτια Ζυγούλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share