Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ποιος Χατζηγιάννης; Αυτό είναι το νέο φλερτ της Ζέτας Μακρυπούλια

"Έχω πάρα πολύ άγχος που είμαι τώρα δίπλα σου"

14 Απριλίου 2022 11:09
Ποιος Χατζηγιάννης; Αυτό είναι το νέο φλερτ της Ζέτας Μακρυπούλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι αδιαμφησβήτητα μία από της πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Εδώ και πάνω από 20 χρόνια η ταλαντούχα ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει μπει στα σπίτια μας και στις καρδίες μας, μέσα από την τηλεόραση, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που έχουν δηλώσει πως η ίδια αποτέλεσε για αυτούς τον εφηβικό πλατωνικό τους έρωτα.

Παράλληλα, αυτή είναι η μεγάλη και η φωτεινή κουζίνα στο σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια.

Στο Ρουκ Ζουκ δεν είναι λίγες οι φορές που ένα αγόρι εξομολογείται στην Ζέτα, πως ήταν γι' αυτόν η εφηβική του καψούρα. Αυτό συνέβη και στο πρόσφατο επεισόδιο του γνωστού τηλεπαιχνιδιού, όταν ένα αγόρι εξομολογήθηκε στη Ζέτα, πως είναι ο πρώτος του τηλεοπτικός έρωτας.

Μάλιστα, όπως της είπε: "Έχω πάρα πολύ άγχος που είμαι τώρα δίπλα σου".

Δείτε το βίντεο

Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Ζέτα Μακρυπούλια: Δείτε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε ηλικία 15 ετών να τραγουδά στην τηλεόραση (Video)

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να χώρισε ύστερα από 12 χρόνια σχέσης με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ωστόσο και οι δύο έχουν να πουν τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο.

Άλλωστε δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν βαθιά δεν έχουν κανένα λόγο να κρατάνε κακία, ειδικά αν η σχέση είναι πολύχρονη.

Δείτε επίσης: Αξίας 500.000 ευρώ: Αυτή είναι η τεράστια περιουσία που οδήγησε Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη στους δικηγόρους τους

Σε ένα σπάνιο ντοκουμέντο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε ηλικία μόλις 15 ετών το 1994 τραγουδά στην τηλεόραση με την κιθάρα του, όταν τίποτα δεν προμήνυε την τεράστια καριέρα που θα ακολουθούσε.

To απόσπασμα είναι από την εκπομπή «Πρόσωπα χωρίς μοντάζ» του καναλιού LTV Κύπρου.

αξίδι «αστραπή» για τη Ζέτα Μακρυπούλια - Πού βρέθηκε η παρουσιάστρια;

Στη Μάνη βρέθηκε την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου η Ζέτα Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια του Rouk Zouk συναντήθηκε σε ένα από τα πιο ωραία σημεία της περιοχής με τους διάσημους φίλους: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μαρία Καβογιάννη, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Βίκυ Σταυροπούλου και Ορνέλα Λούτη.

Η παρέα των ηθοποιών φαίνεται πως έμεινε στο κατάλυμα που διατηρούν στην Μάνη ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που επισκέπτονται τη Μάνη.

Δείτε επίσης: Αναβρασμός στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Το πήρε απόφαση η παρουσιάστρια

Και με τη βενζίνη ρεφενέ

Την πρώτη φωτογραφία μοιράστηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στις 3 Μαρτίου σημειώνοντας στη λεζάντα: «Στιγμές χαράς με αγαπημένους φίλους». Λίγες μέρες αργότερα μοιράστηκε ακόμα ένα στιγμιότυπο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. «Κορίτσια σας παρακαλώ μπήκε στο αυτοκίνητο (βενζίνη ρεφενέ χαχα) κι ελάτε», έγραψε προσκαλώντας την διάσημη παρέα. «ΜΑΖΙ κι ΕΔΩ πολυυύ καλύτερα μέσα σ’ αυτή τη μαυρίλα!!! σας περιμένω», συνέχισε

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share