Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Περνάνε τα χρόνια: Αυτή είναι σήμερα η ηλικία της Μαρί Κωνσταντάτου!

Ο χρόνος δεν κάνει διακρίσεις!

14 Απριλίου 2022 10:30
Περνάνε τα χρόνια: Αυτή είναι σήμερα η ηλικία της Μαρί Κωνσταντάτου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρί Κωνσταντάτου διανύει μια όμορφη περίοδο στη ζωή της καθώς τα τελευταία χρόνια είναι ξανά ερωτευμένη.

Η πρώην σύζυγος του αείμνηστου Μίνωα Κυριακού είναι ζευγάρι με τον θεατρικό επιχειρηματία, Γιάννη Κεντ με τον οποίο συγκατοικούν. Είναι ξανά ευτυχισμένη και αυτό φαίνεται στο χαμόγελό της που δεν φεύγει πλέον από τα χείλη της.

Η ίδια δεν ανεβάζει πολύ συχνά στιγμιότυπα από τη ζωή της στα social media, αλλά όταν το κάνει μας δείχνει πόσο όμορφα περνάει.

Όπως θα δείτε, τα τελευταία της posts στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποτυπώνουν τις ευχάριστες στιγμές που πέρασε σε ταξίδι της κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Στις 4 Απριλίου η Μαρί Κωνσταντάτου έγινε 51, ωστόσο μπορούμε να δηλώσουμε με βεβαιότητα ότι δεν της φαίνεται καθόλου.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μαρί Κωνσταντάτου: «Δεν έκανα παιδί με τον Μίνωα γιατί...»

Η Μαρί Κωνσταντάτου ξεσπάει και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν απέκτησε παιδί με τον Μίνωα Κυριακού.

Η πρώην ηθοποιός παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για τον γάμο της με τον αείμνηστο πρόεδρο του ομίλου ΑΝΤ1.

«Η ευτυχία ενός ζευγαριού αφορά τη συμπεριφορά και την αγάπη ανάμεσα στους δύο. Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ ένα παιδί που θα έφερνα στον κόσμο για να ολοκληρώσει τη σχέση μου ή για να κρατήσει τον γάμο μου.

Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν απέκτησα παιδί ήταν γιατί, πολύ απλά, εγώ δεν το επεδίωξα, δεν ήταν στις προτεραιότητές μου», δήλωσε στο Πρώτο θέμα.

Ενώ έκανε την αυτοκριτική της λέγοντας:«Δεν έχω δουλέψει καθόλου με τον εαυτό μου. Πρωτίστως λειτουργώ με το ένστικτό μου. Αυτά τα μαθήματα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Όσο ζω μαθαίνω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share