Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεφέλη Ορφανού: «Έχω περάσει «χρυσά» με Φιλιππίδη & Χαϊκάλη - Θα τους υπερασπιστώ αν με καλέσουν» (Video)

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι αγαπημένοι συνάδελφοι...»

14 Απριλίου 2022 09:55
Νεφέλη Ορφανού: «Έχω περάσει «χρυσά» με Φιλιππίδη & Χαϊκάλη - Θα τους υπερασπιστώ αν με καλέσουν» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Νεφέλη Ορφανού. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τη ζωή και την καριέρα της.

«Τέλειωσα το γαλλικό σχολείο, ήμουν εσωτερική για ένα διάστημα και είχα καθηγήτριες καλόγριες. Είπα στον πάτερα μου ‘θέλω να γίνω καλογριά’ και είπε να γίνω. Ήμουν άλλου ντ’ αλλού».

Για την απόφασή της να μη γίνει μητέρα λέει: «Δεν έχω το ταλέντο της συμβίωσης, ο γάμος είναι πολύ δύσκολη ιστορία. Πήρα την απόφαση να μη γίνω μητέρα γιατί προτεραιότητά μου ήταν η καριέρα. Δεν ήταν θυσία, ήταν επιλογή».

Η Νεφέλη Ορφανού αναφέρεται στον Πέτρο Φιλιππίδη και στον Παύλο Χαϊκάλη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι αγαπημένοι συνάδελφοι, έχω περάσει χρυσά μαζί τους, μου έχουν φερθεί καταπληκτικά, φέρτε εικόνα να τη φιλήσω. Αν με καλέσουν, θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης, θα πω ό,τι είπα και σε εσάς. Μία φορά έκλαιγα και ήρθε ο Πέτρος και μου είπε ποιος μου έκανε κακό να τον βρω». Παράλληλα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την εξέταση της πρώτης γυναίκας που είχε καταγγείλει τον γνωστό ηθοποιό για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share