Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από τον Στηβ Κακέτση: «Ήμουν ατακτούλης με την Κατιάνα - Βρισκόμουν σε ένα φυτώριο γυναικών, αλλά...»

Άπιστος σύζυγος ο επιχειρηματίας

14 Απριλίου 2022 08:37
«Βόμβα» από τον Στηβ Κακέτση: «Ήμουν ατακτούλης με την Κατιάνα - Βρισκόμουν σε ένα φυτώριο γυναικών, αλλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 1975 η Κατιάνα Μπαλανίκα παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Στηβ Κακέτση, με τον οποίο απέκτησε τον γιο της Ασημάκη ένα χρόνο μετά. Το ζευγάρι χώρισε μετά από 25 χρόνια, το 2000.

Ο μοναχογιός τους, Μάκης, παντρεύτηκε το 2012 και το 2013 απέκτησε την κόρη του, που πήρε το όνομα της γνωστής ηθοποιού.

Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει κάνει αρκετές σχέσεις με διάσημες Ελληνίδες, όπως με την Άντζελα Δημητρίου που είναι από τις πιο γνωστές. Μάλιστα, ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν η αιτία που χώρισε από την ηθοποιό.

κακέτσης δημητρίου

Η αποκάλυψη του Στηβ Κακέτση για τις απιστίες

«Ήμουν ατακτούλης με την Κατιάνα. Την Πλήγωσα πολύ. Ήμουν σε μια δουλειά με πειρασμούς. Ήμουν σε ένα φυτώριο γυναικών”. Και συνέχισε ο επιχειρηματίας: “Έχω κάνει τραγικά λάθη, αλλά δεν μετανιώνω για κάτι... Η Κατιάνα μου έλεγε χώρισε την γυναίκα με την οποία είσαι και θα είμαστε πάλι μαζί. Αλλά επειδή το είπε εγώ σιγά μην το έκανα εκείνη τη στιγμή»

Η σχέση του με το γιο του Μάκη

«Έχουμε καλές σχέσεις τώρα. Δεν έχω κανένα παράπονο από το γιο μου. Μιλάμε για ένα σωρό πράγματα, αλλά δεν μιλάω με το γιο μου για γυναίκες. Είναι πιο μονογαμικός από εμένα. Ο γιος μου δεν με σέβεται τόσο όσο σέβεται την μητέρα του» είχε δηλώσει παλιότερα ο Στηβ Κακέτσης στην εκπομπή «Tv weekend» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο έρωτάς μου με τον Γιώργο Μαρίνο...» - «Βόμβα» από πασίγνωστη ηθοποιό

Αποκαλυπτική υπήρξε πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία μίλησε για τον έρωτά της με τον Γιώργο Μαρίνο, αναφέροντας τη στάση του ιστορικού παρυσιαστή.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α Τετ στον Alpha Κύπρου. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο, για τον οποίο έγινε και λόγος σχετικά με την εξαφάνισή του.

Η αναφορά στον έρωτα με τον Γιώργο Μαρίνο

«Ήμουν ένας μεγάλος έρωτας για τον Γιώργο Μαρίνο. Ήταν μία σχέση ζωής παράλληλη. Ήταν εκείνος που κάτι έβλεπε σε μένα. Από μέρους μου, τον θαύμαζα πολύ» ανέφερε η Κατιάνα Μπαλανίκα και σημείωσε για τη «μετάβαση» στη σχέση τους, να γίνουν δηλαδή από σύντροφοι, φίλοι: «Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Έπιασε φωτιά ο Βουτζάς και τον πήρα τηλέφωνο για να μάθω τι γίνεται. Και μου λέει “τώρα που με πήρες εσύ τηλέφωνο, δεν με ενδιαφέρει φωτιά και μπούρμπερη” να γίνει. Και έτσι άρχισε η φιλία μας».

«Ο Γιώργος Μαρίνος με προστάτευε όσο ήμασταν στη νύχτα. Ένας μου έδωσε κάποια στιγμή ένα λουλούδι και τον έδιωξε από το μαγαζί. Ένας άλλος κάτι έκανε και κόντεψε να ρίξει την πόρτα του καμαρινιού» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share