Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Αυτή είναι η γυναίκα που ο Τόλης Βοσκόπουλός αγάπησε το παιδί της σαν δικό του

Ο λόγος για...

12 Απριλίου 2022 18:45
Αυτή είναι η γυναίκα που ο Τόλης Βοσκόπουλός αγάπησε το παιδί της σαν δικό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτίνα Σερπιέρη μεγάλωσε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο, που παρά το γεγονός ότι δεν ήταν ο πατέρας της, την αγάπησε σαν δικό του παιδί και είχαν δημιουργήσει μια όμορφη σχέση.

Με την ευκαιρία διάβασε εδώ όλη την αλήθεια για τον χωρισμό της Ζωής Λάσκαρη και του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η σχέση με τον Φρέντυ Σερπιέρη

Η Μαρινέλλα πριν παντρευτεί με τον Τόλη Βοσκόπουλο διατηρούσε για τέσσερα χρόνια δεσμό με τον ιππέα και επιχειρηματία, Φρέντυ Σερπιέρη. Με τον διακεκριμένο αθλητή, η τραγουδίστρια απέκτησε την μοναχοκόρη της, Τζωρτίνα. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ, παρά την επιθυμία του Φρέντυ Σερπιέρη σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής.

Μάλιστα, είχε δηλώσει σε συνέντευξη της πως «Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομα του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα, ο γιος τους επίσης, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου».

Η γνωριμία με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Όταν το ζευγάρι χώρισε, η Μαρινέλλα γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο κι όπως αποδείχτηκε ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1975 στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας στο Παγκράτι. Μάλιστα, η Τζωρτίνα ήταν τότε μόλις δύο ετών και έζησε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο μέχρι το 1981 όπου τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει οριστικά.

Ποια είναι η Τζωρτίνα Σερπιέρη

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη κρατάει ένα πολύ χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τα media. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά τον 18χρονο Δημήτρη και την 13χρονη Μελίνα. όπως έχει δηλώσει η Μαρινέλλα σε συνέντευξη της στην «Κ» η εγγονή της έχει καλλιτεχνική φλέβα. «Γεννημένη ηθοποιός. Με την κόρη μου το γλίτωσα, έγινε σκηνοθέτις. Με την εγγονή το βλέπω να ’ρχεται…».

Αυτή είναι η γυναίκα που ο Τόλης Βοσκόπουλός αγάπησε το παιδί της σαν δικό του

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη δεν έχει μιλήσει ποτέ για τον Τόλη Βοσκόπουλο, καθώς κρατάει ένα πολύ χαμηλό προφίλ. Είναι πάντα δίπλα στη μητέρα της στις εμφανίσεις της αποφεύγοντας διακριτικά τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Τζωρτίνας Σερπιέρη ήταν τον Αύγουστο του 2014 στη συναυλία της μητέρας της με τον Κώστα Χατζή στο Κηποθέατρο Παπάγου. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία η Τζωρτίνα μοιάζει πάρα πολύ στη μαμά της, ενώ έχει πάρει τα γαλάζια μάτια του πατέρας της, ο οποίος απεβίωσε πριν περίπου πέντε χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share