Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Περήφανος ο Θοδωρής Αθερίδης: Αυτή τη δουλειά έκαναν οι γονείς του!

Δεν είχαμε ιδέα!

12 Απριλίου 2022 11:50
Περήφανος ο Θοδωρής Αθερίδης: Αυτή τη δουλειά έκαναν οι γονείς του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μητέρα του Θοδωρή Αθερίδη έχει κάθε λόγο να τον καμαρώνει και να είναι περήφανη, αφού ο ίδιος είναι πλέον ευτυχισμένος στο πλευρό της Σμαράγδας Καρύδη και βιώνει παράλληλα την επιτυχία στα επαγγελματικά του.

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια αυτή η αδυναμία έχει μετατεθεί στον δισέγγονό της, που πλέον είναι 3 χρονών!

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στο bovary.gr είχε αναφερθεί στα παιδικά του χρόνια και τη στάση των γονιών του στην εφηβεία του.

Θοδωρής Αθερίδης

Αυτή τη δουλειά έκαναν οι γονείς του Θοδωρή Αθερίδη

«Οι γονείς μου είναι μεσοαστοί. Η μητέρα μου είχε μαγαζί με ρούχα στη Θεσσαλονίκη και ο πατέρας μου κατασκεύαζε καροτσάκια και τα πουλούσε, ένα μικρό εργοστάσιο. Με τον καιρό η δουλειά του πατέρα μου κατέρρευσε, της μάνας μου όχι. Μεγάλωσα σε μια αγαπημένη οικογένεια που είχε την εικόνα της “Μιας τρελής τρελής οικογένειας”, χωρίς την Πάστα Φλώρα. Η μάνα μου δεν ήταν Πάστα Φλώρα. Ο μπαμπάς μου ήταν Παπαγιαννόπουλος.

Καλός μαθητής δεν ήμουν. Οι περισσότεροι φίλοι μου δεν τέλειωσαν καν το σχολείο. Στην β΄λυκείου έμεινα στάσιμος. Ήθελα να το παρατήσω. Αλλά τα είχα τότε με μια κοπέλα που πήγαινε ήδη Πανεπιστήμιο. “Δεν μπορώ να τα έχω με κάποιον που δεν έχει τελειώσει το σχολείο”, μου είπε. Εξαιτίας της το τέλειωσα και μάλιστα με 17. Ήμουν και πρόεδρος του 15μελούς. Γενικά ήμουν κοινωνικός. Φασαρία και χαρά»

Ποια Σμαράγδα Καρύδη; Αυτή η εντυπωσιακή καλλιτέχνιδα είναι η πρώην σύζυγος του Θοδωρή Αθερίδη

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι, για τα προσωπικά του, περισσότερο γνωστός για τη σχέση με τη Σμαράγδα Καρύδη, αλλά δεν είναι ο μόνος του μεγάλος έρωτας, με τον ίδιο να τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη και για μια άλλη γυναίκα.

Ο ίδιος πρόσφατα υπήρξε αποκαλυπτικός στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, κάνοντας μερικές σπάνιες αναφορές. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για την τύχη που έχει γνωρίσει στη ζωή του, για την κόρη του, Φωτεινή, αλλά και τη Σμαράγδα Καρύδη, ενώ μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρώην σύζυγο του, Ελένη Γκασούκα, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους δεν έχουν πάρει διαζύγιο, παρόλο που έχουν μεσολαβήσει αρκετά χρόνια από τον χωρισμό τους, με την νυν σύντροφό του μάλιστα να το σχολιάζει.

Η συζήτηση στο Στούντιο 4, λοιπόν, ξεκίνησε με αναφορά στην «τυχερή» προσωπική του ζωή και στην πρώην γυναίκα του.«Στα προσωπικά μου ήμουν τυχερός. Εκεί όμως μπορώ να πω πως δεν είναι μόνο τύχη. Υπάρχουν σχέσεις που πήγαν προς το καλό και σχέσεις που πήγαν προς το κακό. Γι’ αυτό που χάλασε, την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης, κάνοντας στη συνέχεια την αποκάλυψη πως ο ίδιος και η Ελένη Γκασούκα δεν έχουν πάρει διαζύγιο. «Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο γιατί, εφόσον δεν πέτυχε, δεν θέλω να το ξανακάνω. Τη θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της. Εγώ, η Ελένη και η Φωτεινή είμαστε ένα ταμείο οικονομικά. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ήταν απόλυτη ανάγκη δική μου. Δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος για την Ελένη», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Όσο για την κόρη που απέκτησαν με την Ελένη Γκασούκα, Φωτεινή, ο Θοδωρής Αθερίδης δήλωσε πως τότε ένιωσε αιφνιδιασμένος, καθώς δεν ήταν έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του πατέρα όντας ακόμα «γιος της μαμάς». «Όταν έμαθα εγώ ότι θα κάνω παιδί, αιφνιδιάστηκα, δεν ήθελα. Είχαμε φτάσει με την Ελένη μέχρι την πόρτα του γυναικολόγου για να αποφασίσουμε αν θα το ρίξουμε και όταν φτάσαμε από έξω της λέω ”χτύπα το κουδούνι”. Και μου λέει ”όχι, χτύπα το εσύ”. Και στο τέλος της είπα ”πάμε να φύγουμε”, και έτσι κρατήσαμε το παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις που ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του είχαν, όταν έμαθαν για την εγκυμοσύνη της τελευταίας.

«Ευτυχώς που ήταν κορίτσι, γιατί αν είχα αγόρι θα είχα μεγαλύτερο πανικό. Θα έλεγα είμαι πρότυπο για άντρα μπαμπά εγώ; Με τίποτα. Είχα τεράστια έγνοια πώς θα το μεγαλώσω και οικονομικά, αλλά και γενικά. Ήμουν ακόμα ο γιος της μαμάς μου. Τα πρώτα χρόνια που ήρθε το μωρό ήμουν πολύ ευτυχισμένος», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Όσο για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη, ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν τον ένοιαξε ποτέ η γνώμη του κόσμου. «Σε σχέση με τον κόσμο, δεν με απασχολούσε ποτέ τι θα πει για τη Σμαράγδα κι αν θα το ξέρει ή όχι. Για εμένα ήταν μόνο τι θα κάνω με την Ελένη. Τότε μαθεύτηκε, όταν αποφασίστηκε αυτό το πράγμα να γίνει πιο… Το μόνο που με απασχολούσε ήταν να το πω στην Ελένη. Γιατί είναι ο άνθρωπός μου που θα πληγωθεί και για να το διευθετήσουμε. Ποτέ δεν με ενδιέφερε για τον κόσμο και τι θα πει. Μόνο από εκεί ένιωσα ανακούφιση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης, που η γνώμη της Ελένης Γκασούκα για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη όταν αυτή σοβάρεψε, ήταν η μόνη που τον ένοιαξε.

Ποια είναι η Ελένη Γκασούκα

Η Ελένη Γκασούκα είναι συγγραφέας, σκηνοθέτης, χορογράφος. Γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε απο την Ανώτερη σχολή χορού της Ραλλούς Μάνου. Συνέχισε τις σπουδές της στο Κέντρο σύγχρονου χορού στο Παρίσι και ταυτόχρονα πήρε μέρος σε παραστάσεις του Grand Theatre de Rennes. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα συνεργάστηκε με το Αέναον Χοροθεάτρο του Daniel Lomel στη Θεσσαλονίκη, όπου επίσης χορογράφησε πολλές θεατρικές παραγωγές του ΚΘΒΕ.

Ελένη Γκασούκα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share