Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επική γνωριμία με τους γονείς του Θέμη Σοφού - Κόντεψαν να τσακωθούν (Video)

Τι συνέβη;

12 Απριλίου 2022 10:43
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επική γνωριμία με τους γονείς του Θέμη Σοφού - Κόντεψαν να τσακωθούν (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και να απολαμβάνουν την ευτυχία, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά, ωστόσο, η πρώτη γνωριμία της παρουσιάστριας με τους γονείς του δικηγόρου στάθηκε επεισοδιακή!

Κατά την διάρκεια του «Happy Day», πριν χρόνια η Ελένη Τσολάκη είχε ρωτήσει την Σταματίνα αν θυμάται την στιγμή που γνώρισε τα πεθερικά της κι εκείνη αποκάλυψε όλα όσα δεν είχαμε μάθει μέχρι σήμερα.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Άφησε τον Θέμη Σοφό στο σπίτι - Τα solo νυχτοπερπατήματα της παρουσιάστριας (photo)

«Η μητέρα του Θέμη με έβλεπε στο Alter και της άρεσα. Είχα πάρει τα διαπιστευτήρια. Θυμάμαι είχα πάει σεμνούλα, με ένα τζινάκι και αθλητικά, αλλά θυμάμαι ότι προσπάθησα να μην είμαι επιτηδευμένα γλυκιά. Προσπάθησα να είμαι ο εαυτός μου», είπε η παρουσιάστρια.

Ωστόσο, το πρώτο ραντεβού με τα πεθερικά λίγο έλειψε να καταλήξει σε καβγά! Όπως είπε η Σταματίνα, οι γονείς του Θέμη διαφώνησαν και κόντεψαν να τσακωθούν όταν εκείνη ήθελε να μάθει το ωροσκόπο του άντρα της: Ο πεθερός της, ο οποίος δεν ζει πια, θυμόταν ότι o γιος τους γεννήθηκε απόγευμα, μετά από τη δουλειά και η πεθερά της μετά από έξοδο!

Δείτε το βίντεο:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η κουνιάδα της και αδελφή του Θέμη Σοφού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λατρεύει τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Ο γνωστός δικηγόρος έχει δύο αδερφές, την Νατάσσα και την Αγγελική οι οποίες λατρεύουν τη νύφη τους. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία καθώς η οικοδέσποινα του Happy Day νιώθει πολύ δεμένη με την οικογένεια του συζύγου της. Μάλιστα η παρουσιάστρια έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την Αγγελική Σοφού που είναι επίσης δικηγόρος και συνεργάζεται με τον αδερφό της.

Δείτε επίσης: Τρυφερή μανούλα! Η γλυκιά ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον γιό της που μας "έλιωσε"

Με την αγαπημένη της κουνιάδα πόζαρε, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ανέβασε τη φωτογραφία τους στο instagram. Οι δυο τους φορούσαν τα καλά τους καθώς βρέθηκαν σε βάφτιση και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετες.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share