Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δυναμική η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου: Αυτός είναι ο άνδρας που την έκανε να παρατήσει στα «κρύα του λουτρού» τον Νίκο Ευαγγελάτο (photos)

Παντρεύτηκαν και έχουν μια κόρη!

12 Απριλίου 2022 09:41
Δυναμική η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου: Αυτός είναι ο άνδρας που την έκανε να παρατήσει στα «κρύα του λουτρού» τον Νίκο Ευαγγελάτο (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι σήμερα ευτυχισμένος στο πλευρό της Τατιάνας Στεφανίδου, αλλά κάποτε υπήρξε παντρεμένος με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, με την οποία τους ενώνει ο γιος τους, Λάμπης, αν και η τελευταία, μετά τον χωρισμό το 1999, ασφαλώς προχώρησε στη ζωή της.

Η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και μάλιστα, μια από τις πρώτες που ασχολήθηκαν με την αθλητική επικαιρότητα. Η όμορφη επαγγελματίας σήμερα εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, υπηρετώντας τη μεγάλη της αγάπη, όπως κάνει από την αρχή της σταδιοδρομίας της.

Το διαζύγιο με τον Ευαγγελάτο και ο άνδρας της ζωής της

Η ίδια είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το στίβο ως αθλήτρια. Στην συνέχεια η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου αποφάσισε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία, όταν οι καθηγητές της στην σχολή της, τής επεσήμαναν την ευχέρειά της στην εκφώνηση, κατά την διάρκεια των σπουδών της

Μετά το διαζύγιο με τον Ευαγγελάτο, υπήρξε τυχερή στη ζωή της, καθώς παντρεύτηκε τον Χρήστο Κουμάντο, με τον οποίο το 2003 απέκτησε μια κόρη, τη Φωτεινή, βιώνοντας την απόλυτη ευτυχία με τη σημερινή της οικογένεια.

Χρήστος Κουμάντος

Ένας γάμος πριν από τον Ευαγγελάτο που δε θέλει να θυμάται: Αυτός είναι ο πρώτος σύζυγος της Τατιάνας Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ευτυχισμένη σήμερα στο πλευρό του Νίκου Ευαγγελάτου, αν και νωρίτερα υπήρχε ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της, έχοντας υπάρξει ξανά παντρεμένη.

Πριν από το γάμο και την αναγνωρισμότητα που απέκτησε, μαζί με ένα υπερπολυτελές σπίτι, πολλοί Πατρινοί θυμούνται στα μέσα της δεκαετίας του 1990 την ανερχόμενη τότε παρουσιάστρια ειδήσεων του ΑΝΤ1 Τατιάνα Στεφανίδου να επισκέπτεται πολύ συχνά την Πάτρα. Ο λόγος ήταν ο Πατρινός επιχειρηματίας και τότε σύζυγός της Παναγιώτης Σταυρόπουλος, ο οποίος παρότι ζούσε στην Αθήνα με την παρουσιάστρια επισκεπτόταν πολύ συχνά την γενέτειρα.

Στεφανίδου σταυρόπουλος

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share