Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Νέο «βήμα» στη ζωή της Χάρις Αλεξίου: Το πήρε απόφαση

Θα τη δούμε ξανά αλλά όχι ως τραγουδίστρια...

11 Απριλίου 2022 13:43
Νέο «βήμα» στη ζωή της Χάρις Αλεξίου: Το πήρε απόφαση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χάρις Αλεξίου μπορεί να έχει αποσυρθεί από το τραγούδι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα μείνει γενικά ανενεργή, με την ίδια να ετοιμάζεται για το επόμενο «βήμα» της.

Η εμβληματική τραγουδίστρια της Ελληνικής μουσικής μετά από 50 ολόκληρα χρόνια επιτυχημένης πορείας και παρουσίας στις Ελληνικές σκηνές ανακοίνωσε πριν 2 χρόνια ότι σταματάει τις ζωντανές εμφανίσεις γιατί δεν θεωρεί πως μπορεί να αποδώσει πλέον όπως στο παρελθόν.

Έκτοτε έχει κάνει στροφή στο θέατρο. Εκεί έχει πρωταγωνιστήσει στη Μεταμφίεση του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη αλλά και στην Ιφιγένεια εν Ταύροις ενώ θα συμμετέχει και στη νέα τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ο δάσκαλος», με τη δουλειά πριν γίνει τραγουδίστρια να προκαλεί επίσης εντύπωση.

Η νέα της πραγματικότητα... στην τηλεόραση

Πέρα από την υποκριτική λοιπόν, η Χαρούλα Αλεξίου πλέον θα βρεθεί στην μικρή οθόνη και από το ρόλο της παρουσιάστριας.

Οι «Ιστορίες Τραγουδιών» είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής – ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στην ΕΡΤ. Η Χάρις Αλεξίου αρχικά επιθυμούσε τον ρόλο της αφηγήτριας ωστόσο τελικά οι υπεύθυνοι της παραγωγής την έπεισαν να βγει μπροστά στις κάμερες στην παρουσίαση αλλά και στις συνεντεύξεις.

Η εκπομπή θα περιλαμβάνει 12 επεισόδια. Σε κάθε ένα από αυτά θα παρουσιάζεται η ιστορία τριών εμβληματικών τραγουδιών, ένα τραγούδι από αρκετά χρόνια πίσω, ένα από τις τρεις τελευταίες δεκαετίες και ένα σύγχρονο.

Συνολικά λοιπόν θα ακούσουμε την ιστορία πίσω από 48 τραγούδια που έχουν σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία στο ελληνικό τραγούδι.

Η εκπομπή έχει ήδη περάσει την επιτροπή προγράμματος και βρίσκεται στο τελικό στάδιο έγκρισης από την κρατική τηλεόραση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share