Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ένα ανάκτορο 4 ορόφων: Αυτή είναι η βιλάρα που πούλησε ο Στηβ Κακέτσης για πάνω από 1 εκατ. ευρώ

Ένα παλάτι όπου γράφτηκε ιστορία

11 Απριλίου 2022 12:45
Ένα ανάκτορο 4 ορόφων: Αυτή είναι η βιλάρα που πούλησε ο Στηβ Κακέτσης για πάνω από 1 εκατ. ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στηβ Κακέτσης έχει περάσει μια πολυτάραχη ζωή, με τον ίδιο να έχει και οικονομικές δυσκολίες, αφού αναγκάστηκε να οδηγηθεί στην πώληση περιουσιακών του στοιχείων.

Ο 69χρονος πρώην ιδιοκτήτης της θρυλικής Νεράιδας βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές στην «Espressο», το τελευταίο διάστημα βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του, τριγυρίζοντας αξύριστος και θλιμμένος. Κάπως έτσι αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο σπίτι στο οποίο διέμενε…

Το υπέροχο σπίτι που αναγκάστηκε να πουλήσει

Η τιμή του οικήματος, βάσει των τιμών πώλησης στα νότια προάστια, ξεκινά από το 1.000.000 ευρώ.

Το τετραώροφο οίκημα βρίσκεται σε ύψωμα στην περιοχή του Αλίμου και έχει θέα μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού. Διαθέτει εσωτερικό ασανσέρ, υπέροχους χώρους διακοσμημένους από έμπειρους επαγγελματίες, πανάκριβα σαλόνια, αντικείμενα και πίνακες ζωγραφικής ανεκτίμητης αξίας. Στο παρελθόν εκεί δίνονταν χλιδάτα πάρτι με καλεσμένους την ελίτ της πολιτικής, της οικονομικής και της καλλιτεχνικής ζωής.

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε ανέκαθεν πολύ large στη ζωή του, καλοπληρωτής, γλεντζές, σεβαστός στην πιάτσα, μάγκας και ντόμπρος. Το ίδιο και με τις γυναίκες που έβαλε στην καρδιά του, όπως η πρώην σύζυγός του Κατιάνα Μπαλανίκα και κατόπιν η Αντζελα Δημητρίου.

Δύο δεκαετίες αργότερα, όμως, ο επιχειρηματίας είδε την 38χρονη αυτοκρατορία του να καταρρέει. Πριν από ενάμιση χρόνο τα μαγαζιά του «Kitchen bar» και «Θέα» πέρασαν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) λόγω χρεών.

Ωστόσο, η ίδια πηγή ανέφερε χαρακτηριστικά στην «Espresso» ότι ο Κακέτσης είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει: «Περνάει μια άσχημη φάση, αλλά θα συνέλθει. Ακούγεται ότι θα αναλάβει να «τρέξει» ένα πολυτελές steak house και wine bar που θα ανοίξει μεγαλοεπιχειρηματίας στην παραλία. Όρος του επενδυτή ήταν ότι θα προχωρούσε το πρότζεκτ, μόνο αν συμφωνούσε ο Κακέτσης. Και έτσι έγινε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share