Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκαλύπτει: Ο θρήνος της αποβολής και η σχέση της με τους πρώην συντρόφους της

Όλα όσα είπε

11 Απριλίου 2022 12:31
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκαλύπτει: Ο θρήνος της αποβολής και η σχέση της με τους πρώην συντρόφους της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλεξάνδρα Παλαιλόγου, μία από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα χειρουργεία που παρακολούθησε για έναν ρόλο, στην παρουσίαση ενός show αλλά και στην εγκυμοσύνη που δεν ευδοκίμησε.

Παράλληλα, δείτε την Τσαπανίδου το 1998 πριν από τις πλαστικές.

Για τα χειρουργεία

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός: "Επειδή έκανα η χειρουργό, έχω έναν πολύ καλό μου φίλο γιατρό και του ζήτησα να πηγαίνω κάθε μέρα στα χειρουργεία να παρακολουθώ χειρουργεία. Οπότε είχα δει ότι μπορείς να φανταστείς."

Για τη σχέση της με τους πρώην της

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σχέση της με τους πρώην της και όπως αποκάλυψε: "Έχω πολύ καλή σχέση με τους πρώην συντρόφους μου".

Για την αποβολή

Επιπλέον, η Αλέξανδρα Παλαιολόγου, αναφέρθηκε στην τραγική στιγμή της αποβολής: "Είχα μία άτυχη στιγμή. Η κύηση που είχα ήταν παλίνδρομη και πήγα το προγραμματισμένο ραντεβού στο γιατρό μου και μου είπαν ότι το παιδί έχει πεθάνει και την επόμενη μέρα έπρεπε να το βγάλουμε... και την επόμενη μέρα είχα πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη. Οπότε πήγα το πρωί έκανα το χειρουργείο και μετά πήγα πήρα το αεροπλάνο και πήγα πρεμιέρα", ενώ όπως πρόσθεσε: "Θρήνησα για αρκετό καιρό μετά".

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share