Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ατύχημα για την Ελένη Φουρέιρα - Δεν πτοήθηκε (Βίντεο)

Τι συνέβη;

11 Απριλίου 2022 09:44
Ατύχημα για την Ελένη Φουρέιρα - Δεν πτοήθηκε (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία επική τούμπα είχε η Ελένη Φουρέιρα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο νυχτερινό κέντρο TEATRO Athens με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Γιώργο Κακοσαίο το Σάββατο.

Με την ευκαιρία δες εδώ το εσωτερικό του σπιτιού Φουρέιρας και Μποτία.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια παραπάτησε στη σκηνή και έπεσε αν και όπως φαίνεται στα πλάνα που κυκλοφόρησαν η ίδια το έσωσε όπως μπορούσε και το έκανε να μοιάζει με φιγούρα.

Η Ελένη Φουρέιρα όχι μόνο δεν πτοήθηκε και συνέχισε ακάθεκτη το πρόγραμμά της, άλλα έδειξε και το πόσο επαγγελματίας είναι.

Το σχετικό στιγμυότυπο δημοσίευσε θαμώνας και εκείνη το έκανε repost στο Instagram σχολιάζοντας: «Η πιο αστεία τούμπα που έχω φάει ποτέ».

Σε πελάγη ευτυχίας η Ελεονώρα Μελέτη - Το γεγονός που φέρνει χαρά στη ζωή της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελεονώρα Μελέτη, αφού κατά την 3η πανελλήνια ημερίδα υγείας που διοργάνωσε η Unesco Πειραιώς & Νήσων, πραγματοποιήθηκε τιμητική βράβευση στην παρουσιάστρια για τη συγγραφική της δράση και το βιβλίο της «Γυναίκα ψάχνει».

Η ίδια μάλιστα, ανέβασε story, από την διοργάνωση.

Σε πελάγη ευτυχίας η Ελεονώρα Μελέτη - Το γεγονός που φέρνει χαρά στη ζωή της

Δείτε σχετικό βίντεο

Η παρουσίαση του βιβλίου

Η παρουσιάστρια παρουσίασε για πρώτη φορά το βιβλίο της πέρυσι τον Οκτώβρη στο θέατρο Αθηνά.

«Ανύπαντρες ή μη, με παιδί ή χωρίς, εργαζόμενες ή αραχτές, με κιλά ή αδύνατες, είμαστε πάνω από όλα γυναίκες. Δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλες, δεν χρειάζεται να κρίνουμε αυστηρά η μία την άλλη. Είναι αποδεκτά όλα τα συναισθήματα και είμαστε καλές στον πυρήνα μας, όπως και αν βιώνουμε την κάθε αλλαγή. Αρκεί να προετοιμαστούμε για αυτή, να την αγκαλιάσουμε και να τη ζήσουμε όπως ξέρει και μπορεί η καθεμία από εμάς», γράφει η Μελέτη και ορμώμενη από τις προσωπικές της εμπειρίες, μιλάει για τα κοινωνικά στερεότυπα και όλα εκείνα που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα εξαιτίας τους, δίνοντας ένα μήνυμα: Καθεμία πρέπει να είναι αποδεκτή όπως ακριβώς είναι, με τις επιλογές της και όλα της τα συναισθήματα.

Φωτογραφία από την παρουσίαση του βιβλίου της παρουσιάστριας

Σε πελάγη ευτυχίας η Ελεονώρα Μελέτη - Το γεγονός που φέρνει χαρά στη ζωή της

Ξέσπασε σε κλάματα η Ελεονώρα Μελέτη: «Σας ζητώ χίλια συγγνώμη...»

Η Ελεονώρα Μελέτη δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής Mega Καλήμέρα, με αφορμή τις συγκλονιστικές εικόνες μικρών παιδιών στην Ουκρανία, μετά τη ρωσική εισβολή. Η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της για το κλάμα.

«Σας ζητώ χίλια συγγνώμη, ζητώ λίγα λεπτά να δούμε τη συνέντευξη. Μισό λεπτό, κάποια πράγματα είναι λίγο ανθρώπινα. Καταλαβαίνετε ότι μας έχει πιάσει μία αναστάτωση από τα πλάνα που είδαμε με τα παιδιά και είναι λογικό. Είναι ανθρώπινο. Είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα. Ζητώ συγγνώμη από τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές μου. Σας παρακαλώ συνεχίστε λίγο μέχρι να ηρεμήσω» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Πάμε να συνεχίσουμε, πραγματικά είναι δύσκολες οι στιγμές» σημείωσε με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός. Ενώ, την πιθανότητα να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά σχολίασε πρόσφατα η Ελεονώρα Μελέτη, με την ίδια να κάνει μια σχετική αναδρομή και να απαντά σε αυτό το ενδεχόμενο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share