Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανακοίνωση-έκπληξη του ΑΝΤ1 για την Ζέτα Μακρυπούλια!

Τι συνέβη;

10 Απριλίου 2022 20:23
Ανακοίνωση-έκπληξη του ΑΝΤ1 για την Ζέτα Μακρυπούλια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Ρουκ Ζουκ με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια αυτή την ώρα (Κυριακή 10/4, 20:00) είναι άκρως απολαυστικό, αφού οι καλεσμένοι θα μας χαρίσουν μπόλικο γέλιο. Τα πρόσωπα που βλέπουμε στο πλατό είναι expert του χιούμορ.

Οι καλεσμένοι του Ρουκ Ζουκ και της Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

Την οικογένεια της Χαρίκλειας, δηλαδή της «Super Mammy», υποδέχεται η Ζέτα Μακρυπούλια στο «ROUK ZOUK SPECIAL».

Δέκα αγαπημένοι ηθοποιοί έρχονται με ανεβασμένη διάθεση, ξεκαρδιστικές ατάκες, αλλά και με αποφασιστικότητα για να παίξουν και να κερδίσουν για καλό σκοπό, για την ενίσχυση του «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»!

Η κυρία Χαρίκλεια και τα παιδιά της, δηλαδή ο Μάρκος Σεφερλής, η Έλενα Τσαβαλιά, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Κώστας Σόμμερ και ο Γιώργης Κοντοπόδης είναι η ομάδα της «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ». Απέναντί τους θα σταθούν «ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ» με τους Αρετή Ζαχαριάδου, Γιάννη Καπετάνιο, Σταύρο Νικολαΐδη, Χριστιάνα Καρνέζη και Περικλή Αλμπάνη.

Μη χάσετε μια βραδιά με απολαυστικές «μάχες», τον Μάρκο Σεφερλή να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στο χορό, τον Δημήτρη Σταρόβα σε ρόλο… ταχυδακτυλουργού, αλλά και τις απολαυστικές αντιδράσεις του Γιάννη Καπετάνιου όταν πρέπει να περιγράψει κάποια λέξη.

Ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Παίρνει την απόφαση ο σταθμός για την παρουσιάστρια

Ανατροπή φαίνεται πως θα υπάρξει στον ΑΝΤ1 για τη Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς ο σταθμός έχει σχέδια και για άλλα πράγματα σχετικά με την παρουσιάστρια, την οποία ενδέχεται του χρόνου να ξαναδούμε στην μυθοπλασία.

Δύο δραματικές σειρές θέλει ο σταθμός για του χρόνου. Η μία θα είναι το Ντέρτι, ενώ η άλλη σειρά που θα είναι καθημερινή το κανάλι επιθυμεί να είναι αυτή που θα τραβήξει το κουπί στη θέση των Άγριων Μελισσών. Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι πως ο σταθμός θα προτιμούσε να εμπεριέχει και έντονο αστυνομικό στοιχείο.

Έρχεται η κωμωδία, επιστρέφει και η Ζέτα

Δύο κωμωδίες θα ολοκληρώσουν το παζλ της μυθοπλασίας και κάπου εδώ αρχίζει να αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον η… υπόθεση. Για ποιο λόγο;

Με δεδομένο ότι στο πρώτο μισό της επόμενη σεζόν θα έχουμε τους αγώνες του μουντιάλ, αλλά και λόγω υψηλού κόστους, το βραδινό show που ήταν αρχικά στα σχέδια του σταθμού, φαίνεται να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Αντί αυτού, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, σχεδιάζεται η επιστροφή της Ζέτας Μακρυπούλια, που έκανε κι ένα... χουνέρι στον Μουτσινά, στη μυθοπλασία και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο σε κωμική σειρά.

Τελευταία φορά που είδαμε την Ζέτα σε σίριαλ, ήταν την σεζόν 2016-17 στη σειρά: Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share