Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άλλος άνθρωπος ο Βασίλης Μπισμπίκης: Μεταμορφώθηκε σε Τόνι Μοντάνα (photos)

Αγνώριστος!

10 Απριλίου 2022 16:52
Άλλος άνθρωπος ο Βασίλης Μπισμπίκης: Μεταμορφώθηκε σε Τόνι Μοντάνα (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά τον χωρισμό τους από την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, έχει δει τη ζωή του να αλλάζει έχοντας στο πλευρό του τη Δέσποινα Βανδή.

Η πρώην σύζυγός του χαράζει επίσης μια νέα πορεία μακριά από τον ηθοποιό, ενώ έχει στο πλάι της το γιο της Μιχάλη.

Ο γνωστός ηθοποιός, όντας ένας άνθρωπος με πηγαίο χιούμορ, αποφάσισε να μοιραστεί ένα αστείο βίντεο με τον ίδιο να έχει μεταμορφωθεί σε Τόνι Μοντάνα από την ταινία «Ο Σημαδεμένος».

Δείτε στιγμιότυπα από το βίντεο που ανέβασε:

Βασίλης Μπισμπίκης Τόνι Μοντάνα

Μπισμπίκης Μοντάνα

μεταμόρφωση μπισμπίκη

Περήφανη μαμά η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Δείτε πού διέπρεψε ο γιος της

Περήφανη και με το παραπάνω είναι η πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, καθώς καμαρώνει τον μονάκριβο γιο της.

Ο μικρός Μιχάλης που είναι προτεραιότητα για το πρώην ζευγάρι, εκτός από το ταλέντο του στη μαγειρική, διαπρέπει και στο μποξ.

Ο γιος τους μπήκε στο ρiνγκ και έδειξε τις ικανότητές του, με την μητέρα του να γράφει χαρακτηριστικά: «Στο εναλλακτικό και πολυσυλλεκτικό γυμναστήριο της Χριστίνας Τεξανού!!!»

Δείτε το βίντεο:

"Αντίο αγόρι μου": Βυθισμένη στη θλίψη η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Νέα σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει τον τελευταίο καιρό η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη. Η κυρία Κωνσταντίνα Μπεκιάρη που δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα και τη showbiz τις τελευταίες μέρες είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram.

Στις αναρτήσεις της η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δείχνει χαρούμενη και απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τον γιο της. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, μοιράστηκε στο προφίλ της πως έκανε ένα νέο βήμα στην ζωή της μετά τον χωρισμό με τον ηθοποιό. Ωστόσο πριν από λίγες εβδομάδες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ λυπηρή είδηση. Δείτε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share