Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Φώτης Βαλλάτος: Αυτός είναι ο άνδρας που έφτασε ένα βήμα πριν το γάμο με τη Δήμητρα Ματσούκα (photos)

Χώρισαν πριν 10 χρόνια!

10 Απριλίου 2022 16:09
Φώτης Βαλλάτος: Αυτός είναι ο άνδρας που έφτασε ένα βήμα πριν το γάμο με τη Δήμητρα Ματσούκα (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν αρκετά χρόνια ο Φώτης Βαλλάτος και η Δήμητρα Ματσούκα έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και έφτασαν ένα βήμα πριν το γάμο.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ευνοϊκά και το ζευγάρι χώρισε την στιγμή που θα επισημοποιούσε τη σχέση του.

Δείτε επίσης: Μαζί διακοπές Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρη Ματσούκα - Καμία σχέση με… Μύκονο!

Ο δημοσιογράφος και η ηθοποιός αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με τον Φώτη Βαλλάτο να δηλώνει: «Μετά τον χωρισμό μου με την Δήμητρα Ματσούκα πέρασα το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου»

Βαλλάτος Ματσούκα

Τι έλεγαν οι φίλοι του ζευγαριού πριν χωρίσουν

Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” οι μισοί φίλοι του ζευγαριού επιβεβαίωναν ότι όλα ήταν έτοιμα για τον γάμο και οι άλλοι μισοί ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Η αλήθεια είναι ότι ο Φώτης και η Δήμητρα έχουν αποφασίσει να κάνουν το γάμο τους στο τέλος του καλοκαιριού κάπου μακριά από την Αθήνα έτσι ώστε να αποφύγουν τις κάμερες και τους φωτογράφους. Η μία επιλογή είναι να γίνει ο γάμος σε ξωκλήσι στο Καστελόριζο με καλεσμένους μερικούς φίλους και τις οικογένειές τους.

Φώτης Βαλλάτος

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν ακόμα. Θα αποφασιστούν όλα την τελευταία στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουν σαν τρελοί να παντρευτούν γιατί ακριβώς κάνουν σαν τρελοί ο ένας για τον άλλον. Εμένα προσωπικά μου είπαν ότι δύο χρόνια τώρα ζουν τον έρωτά τους στο κόκκινο!» δήλωνε φίλη της ηθοποιού.

«Ζουν μια απλή ζωή. Δουλεύουν όλη μέρα και τα βράδια είναι πάντα μαζί, συνήθως σε κάποιο εστιατόριο ή κάποιο μπαράκι με φίλους. Κοιμούνται στο σπίτι της Δήμητρας στο Παγκράτι γιατί ο Φώτης έχει συγκάτοικο στο διαμέρισμά του. Είναι πολύ ερωτευμένοι και τρυφεροί ο ένας με τον άλλον, εκείνος ακόμα περισσότερο. Την ταϊζει στο στόμα.» έλεγε φίλος τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share