Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πίκια Στεφανάκου: Αυτή είναι η σύζυγος του Δήμου Βερύκιου - Είναι μαζί εδώ και 22 χρόνια! (photos)

Είναι και αυτή δημοσιογράφος!

10 Απριλίου 2022 15:20
Πίκια Στεφανάκου: Αυτή είναι η σύζυγος του Δήμου Βερύκιου - Είναι μαζί εδώ και 22 χρόνια! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δήμος Βερύκιος έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό που ξέρουμε είναι πως ο ίδιος είναι παντρεμένος εδώ και 22 χρόνια με την επίσης δημοσιογράφο, Πίκια Στεφανάκου.

Η σύζυγός του κάνει εκπαιδευτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Αυγή» και μαζί έχουν μια κόρη, τη Σοφία.

Δείτε επίσης: Βόμβα Βερύκιου για κηδεία Δημήτρη Κοντομηνά: «Δεν πραγματοποίησαν την τελευταία του επιθυμία»

Ο ίδιος έχει δηλώσει για τη σχέση τους: «Το μυστικό για μια σχέση που θα αντέξει στο χρόνο είναι να μην μπαίνει ο ένας στα πόδια του άλλου. Αυτή τη στιγμή ο κοινός μας στόχος είναι οι σπουδές της Σοφίας.

Πίκια Στεφανάκου Δήμος Βερύκιος κόρη

Η Σοφία μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον όπου έβλεπε, άκουγε, έπαιρνε πληροφορίες, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχει πολιτική σκέψη ώριμου ανθρώπου. Διαθέτει απίστευτο δυναμισμό. Δεν νομίζω να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία. Θεωρώ πως θα γίνει μια μάχιμη νομικός»

Ο ίδιος, μετά από τριάντα πέντε χρόνια στη δημοσιογραφία και μια γεμάτη ζωή, ομολογεί πως έχει μία και μόνο επιθυμία: «Μέχρι να κλείσω τα μάτια μου, θέλω να γυρνάω τον κόσμο. Να κάνω ταξίδια και ως δημοσιογράφος, αλλά και με την οικογένεια μου.

Κάθε χρόνο με τη γυναίκα και την κόρη μου προγραμματίζουμε τρία εκπαιδευτικά ταξίδια. Όταν βγαίνεις εκτός συνόρων, ανοίγουν οι ορίζοντες σου. Στη δική μας δουλειά, αν έχεις λιμασμένο μάτι, τα βλέπεις όλα στραβά. Εγώ έχω χορτάτο μάτι».

Πίκια Στεφανάκου 1992 λευκωσία

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Δήμος Βερύκιος ζει από τις κόντρες»

Αυλαία έριξε την προηγούμενη εβδομάδα και η εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της να το διασκεδάζουν στο έπακρο, μπουγελώνοντας ο ένας τον άλλον. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον συνεργάτη της, Δήμο Βερύκιο.

Σχετικά με την πολυετή συνεργασία που έχει με τον Δήμο Βερύκιο, ανέφερε πως: «Ο Δήμος Βερύκιος ζει από τις κόντρες αλλά είναι αυτές οι σχέσεις “love to hate”, εκεί που γκρινιάζεις και λες δεν τον αντέχω, δε μπορώ άλλο μετά λες δε μπορώ χωρίς τον Βερύκιο. Ο Δήμος νομίζω πια είναι και λίγο πιο ήρεμος, έχει εστιάσει στα θέματα του κορωνοϊού και των εμβολίων σε βαθμό που καμιά φορά του λέω ότι ένας λόγος που εμβολιάστηκα είναι επειδή κουράστηκα να μου τα λες κάθε πρωί.»

Σταματίνα Τσιμτσιλή Δήμος Βερύκιος

Παράλληλα, για το φινάλε της εκπομπής αλλά και για το επαγγελματικό της μέλλον μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια στην κάμερα της εκπομπής «Kαλοκαιρι not» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νομίζω γίναμε πάλι 15 χρονών, το διασκεδάσαμε και αυτό φάνηκε. Αυτά τα παιχνίδια όταν τα παίξεις πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Εμείς βραχήκαμε μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι».

Αναφορικά με τις φήμες που την θέλουν να φεύγει από τον Alpha η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Δε ξέρω τι ακούγεται και ποιος κάνει αυτές τις διαρροές και γιατί. Καμιά φορά πρέπει να σκεφτόμαστε και ποιος κάνει αυτές τις διαρροές και τι λόγους και συμφέροντα εξυπηρετεί. Πέρυσι ανανέωσα ένα πολύ ισχυρό συμβόλαιο 2+1 οπότε πως θα μπορούσα να φύγω;»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share