Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Περήφανος σύζυγος ο Γιάννης Μαρακάκης: Αυτή τη δουλειά κάνει η Νίκη Θωμοπούλου!

Τι έχει σπουδάσει η 30χρονη;

10 Απριλίου 2022 12:41
Περήφανος σύζυγος ο Γιάννης Μαρακάκης: Αυτή τη δουλειά κάνει η Νίκη Θωμοπούλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου παντρεύτηκαν το 2016 σε μια σεμνή τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο στο εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο «Κτήμα 48» στην Ανάβυσσο. Το λαμπερό ζευγάρι αποφάσισε να δεθεί με τα δεσμά του γάμου μετά από 1,5 χρόνο σχέσης περίπου.

Πλέον ο γνωστός δικηγόρος χαίρεται πλήρως τον ρόλο του χαζομπαμπά, καθώς η σύζυγός του του χάρισε το πιο όμορφο δώρο πριν δύο χρόνια, την κόρη τους.

Δείτε επίσης: Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτός ήταν ο πρώτος της σύζυγος πριν τον Ευαγγελάτο (photos)

Η Νίκη Θωμοπούλου γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου το 1992 και σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση επιχειρήσεων. Αν μη τι άλλο, ο Γιάννης Μαρακάκης έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος για τη σύζυγό του, καθώς φαίνεται ότι εκτός από εξωτερική ομορφιά διαθέτει και κοφτερό μυαλό.

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Έφη μπορεί να είναι έξω σε 5 χρόνια» - Αποκαλυπτικός ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης (Video)

Επίθεση με βιτριόλι: Σχολιάζοντας στην εκπομπή “Από τις 6” ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, το ενδεχόμενο να υπήρχε κάποιου είδους ομάδα υποστήριξης, είπε πως θεωρεί απίθανο να μπορούσε να το κάνει όλο αυτό από μόνη της, παραπέμποντας και στις διαρροές προς τον Τύπο ότι είχε ζητήσει τη συνδρομή άλλων για την παρακολούθηση, για την προμήθεια του υλικού, αλλά και για το “μετά”, καθώς προσπάθησαν κάποιοι που δεν ήταν στη λίστα επισκεπτών, να μπουν στο νοσοκομείο.

Μιλώντας για την ποινή που μπορεί να επιβληθεί στην δράστρια είπε πως εάν παραμείνει το κατηγορητήριο ως έχει τότε το πλαίσιο ποινής με το οποίο θα βρεθεί αντιμέτωπη θα είναι 2 έως 8 χρόνια. “Μεσοβέζικα μιλώντας καθώς έχει εκτίσει και κάποιους μήνες, μπορεί να είναι έξω σε πέντε χρόνια. Εκείνη θα έχει βγει, ενώ η Ιωάννα θα έχει μπροστά της μια τεράστια ανηφόρα” είπε. Παράλληλα, η γυναίκα με το αρχικό «Μ» που φέρεται να είχε επικοινωνήσει με την 36χρονη Έφη πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι «σπάει» τη σιωπή της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share