Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αφοπλιστική Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Κανένας Μάνος, Μπάμπης, Νώντας...» - Το μήνυμα για την Πάτρα και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα στα νεαρά κορίτσια

9 Απριλίου 2022 18:26
Αφοπλιστική Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Κανένας Μάνος, Μπάμπης, Νώντας...» - Το μήνυμα για την Πάτρα και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έστειλε το δικό της μήνυμα στα νεαρά κορίτσια, με αφορμή τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου αλλά και τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που παλεύει με δύναμη ψυχής να επιστρέψει στην κανονικότητα μετά την επίθεση με βιτριόλι από την Εφη Κακαράντζουλα, έχει στο πλευρό της όλη την κοινωνία.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλιά της

ιωαννα-παλιοσπυρου

Και τώρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με αυτή τη δύναμη ψυχής που διαθέτει, στέλνει ακόμη ένα μήνυμα: «Θα ήθελα να απευθυνθώ στα νέα κορίτσια, γιατί πραγματικά με τρομάζει να βλέπω ξανά και ξανά το ίδιο σενάριο μπροστά μου.

Ο μόνος τρόπος να γίνεται ευτυχισμένες είναι να θέτετε προσωπικούς στόχους, τους οποίους πρέπει να κυνηγάτε, να καλλιεργείτε το μυαλό σας με γνώσεις και να γεμίζετε την ψυχή σας με χαρά και αγάπη. Επίσης, να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας καταλάβουν και θα σας στηρίζουν συναισθηματικά στις δυσκολίες που αναπόφευκτα μας φέρνει η ζωή» αναφέρει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη της ανάρτηση στο Instragram.

«ΚΑΜΙΑ χαρτορίχτρα, ΚΑΜΙΑ καφετζού και ΚΑΝΕΝΑΣ άντρας δεν θα βοηθήσουν ώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους, την τύχη σας ή την ίδια τη ζωή. Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, όσο όμορφοι κι αν είναι, δεν αξίζουν να σκοτώνετε και να καταστρέφετε κάποιον για χάρη τους. Για να πετύχουμε στη ζωή, πρέπει να επενδύουμε μόνο στον ΕΑΥΤΟ μας και στις ΑΞΙΕΣ μας. Έτσι και μόνο έτσι, μπορούμε να προσελκύσουμε αυτόματα όλα όσα θέλουμε», συμπλήρωσε.

Ευχάριστα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πετάει τη μάσκα και «είναι όμορφη»

«Ένα από τα αγαπημένα μου ζευγάρια που φωτογράφιζα, ο πολύ αγαπημένος μου Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου. Με αγαπούσε πολύ και πίστευε πολύ στο ταλέντο μου. Φωτογράφισα την Άντζελα όταν ήταν έγκυος. Τους ακολουθούσα» είπε αρχικά.

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα είναι όμορφη»

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς, οπότε βγαίνει και στο πορτρέτο της. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν» είπε η Ολυμπία Κρασαγάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share