Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δυσάρεστη ανακοίνωση Σίσσυς Χρηστίδου: «Ήταν η σειρά της να...»

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια

9 Απριλίου 2022 10:09
Δυσάρεστη ανακοίνωση Σίσσυς Χρηστίδου: «Ήταν η σειρά της να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με λιγότερα άτομα στο πάνελ εμφανίστηκε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου στο πλατό της εκπομπής που παρουσιάζει. Η Σίσσυ Χρηστίδου καλημέρισε το κοινό όμως αμέσως προέβη σε μία δυσάρεστη ανακοίνωση. Παράλληλα, ένα τρομερό περιστατικό έλαβε τόπο στον αέρα για τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη Σίσσυ Χρηστίδου, με τον πρώτο να αναφέρεται στη σύζυγό του στη διάρκεια του επεισοδίου του «The Masked Singer».

Όπως είπε, η Ελένη Βουλγαράκη νοσεί από κορωνοϊό και της έστειλε ένα μεγάλο φιλί. "Ήταν η σειρά της να νοσήσει" σχολίασε η παρουσιάστρια, στέλνοντάς της και τις πιο θερμές ευχές της. Να θυμίσουμε ότι λίγο καιρό πριν είχαν νοσήσει ο Νίκος Συρίγος και ο Παύλος Σταματόπουλος όμως όλα πήγαν καλά και επέστρεψαν ακμαιότατοι στις θέσεις τους.

Σίσσυ Χρηστίδου

Σοκαρισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου: «Μαύρη νύχτα, πάγωσα» (photo)

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα βρίσκεται στην ΓΑΔΑ ύστερα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος της, με την κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Το Πανελλήνιο, παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση και παρότι μέχρι χθες υπήρχαν πολλές υποψίες για τη μητέρα, όλοι εύχονταν μέσα τους κάτι τέτοιο να μην ισχύει. Η Σίσσυ Χρηστίδου που παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, μετά την ανακοίνωση της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου με ένα tweet περιέγραψε τα συναισθήματά της γύρω από αυτή την σοκαριστική υπόθεση.

«Μαύρη νύχτα.. Άλλοι πενθούν, άλλοι ανοίγουν σαμπάνιες, άλλοι τρέχουν έξω από το σπίτι βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες και άλλοι καμαρώνουν… Πάγωσα. Κ ας το φοβόμασταν. Πάγωσα.. για όλα τα παραπάνω.. Τι κοινωνία είμαστε.. Κάθε μέρα ποιοι δίπλα μας περνάνε; Τι είμαστε; Σοκ» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share