Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πόσο είσαι Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η ηλικία της και ας μην της φαίνεται

Είναι...

8 Απριλίου 2022 22:14
Πόσο είσαι Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η ηλικία της και ας μην της φαίνεται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά είναι η μοναδική απόγονος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του τέταρτου συζύγου της, Τιερί Ρουσσέλ. Αυτό όμως είναι κάτι που όλοι γνωρίζουμε. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι η ηλικία της.

Πόσο χρονών είναι άραγε η εντυπωσιακή Αθηνά Ωνάση;

Η πανέμορφη κληρονόμος γεννήθηκε στο Νεϊγί-συρ-Σεν της Γαλλία στις 29 Ιανουαρίου 1985, επομένως είναι 37 ετών.

Παράλληλα, αυτός είναι ο λόγος που λόγος που η Αθηνά... μισεί την Ελλάδα.

Πόσο είσαι Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η ηλικία της και ας μην της φαίνεται

Ράκος μια ζωή η Αθηνά Ωνάση: Το τραγικό γεγονός όταν ήταν μόνο 3 ετών

Η Αθηνά Ωνάση έχει ζήσει πολλές συμφορές στη ζωή της, με την χρυσή κληρονόμο μόνο... βελούδινη πορεία να μην καταγράφει, βιώνοντας την απόλυτη τραγωδία όταν ήταν ακόμη πολύ μικρή.

Δύο χρόνια μετά τη γέννησή της, η Χριστίνα Ωνάση καταθέτει αίτηση διαζυγίου, καθώς ο άντρας που ερωτεύτηκε σφόδρα και εκείνος ήταν αποκλειστικά μαζί της για την περιουσία της είχε παράλληλη σχέση με το μοντέλο Marianne Landhage, με την οποία είχε αποκτήσει και δύο παιδιά ( σ.σ. τα ετεροθαλή αδέλφια της Αθηνάς Ωνάση) ενώ ήταν παντρεμένος.

Η Χριστίνα Ωνάση δεν ξεπέρασε ποτέ τον χωρισμό και αποτέλεσμα ήταν η μικρή Αθηνά να αλλάζει συνεχώς σπίτια. Πότε βρισκόταν στη Γαλλία και πότε στην Ελβετία, με την μητέρα της να την γεμίζει πανάκριβα δώρα. Η Χριστίνα Ωνάση, βρισκόταν, ωστόσο, μακριά από την κόρη της, λείποντας συχνά σε ταξίδια.

Ο τραγικός θάνατος της Χριστίνας

Λίγο πριν παντρευτεί για πέμπτη φορά, τον ελληνικής καταγωγής Jorge Tchomlekdjoglou, και πριν η κόρη της γίνει τεσσάρων ετών, η Χριστίνα Ωνάση στα 37 της χρόνια βρέθηκε νεκρή μέσα σε μπανιέρα του σπιτιού της στο Μπουένος Αιρες.

Ο Τιερί Ρουσέλ παίρνει την κηδεμονία της μικρής Αθηνάς, οδηγώντας τη στο να μισήσει την Ελλάδα. Το κοριτσάκι με εμφανή αδυναμία στον μπαμπά της ζει φυσιολογικά όπως όλα τα παιδιά στο χωριό Lussy-sur-Morges, λίγο έξω από τη Λοζάννη, μαζί με τον πατέρα, τη μητριά και τα δύο ετεροθαλή της αδέλφια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share