Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σαν μοντέλο: Αυτή είναι η κούκλα αδερφή του Χρήστου Μάστορα

Πανέμορφη!

7 Απριλίου 2022 13:10
Σαν μοντέλο: Αυτή είναι η κούκλα αδερφή του Χρήστου Μάστορα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρήστος Μάστορας, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το συγκρότημα "Μέλισσες", το οποίο σημειώνει τεράστια επιτυχία, είναι αναμφίβολα, από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του.

Φυσικά ο Χρήστος Μάστορας δεν είναι μόνο πολύ ταλαντούχος, αλλά είναι και ένας πολύ όμορφος άντρας, όπως και η αδερφή του η Αμαλία. Παράλληλα, δείτε εδώ τον πατέρα του Χρήστου Μάστορα.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής λοιπόν έχει μία πολύ όμορφη αδερφή η οποία λέγεται Αμαλία, η οποία έχει υπέροχη φωνή και ο ίδιος μας την έχει συστήσει πριν καιρό μέσα από τα social media.

«Να ζήσεις Αμαλία και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με μαύρα ή ξανθά! Αυτή είναι η αδερφή μου η Αμαλία. Η Αμαλία δεν χάνει την υπομονή της μαζί μου. Η Αμαλία ξέρει ότι ο αδερφός της είναι ευέξαπτος και παρορμητικός. Γίνε σαν την Αμαλία. Σ’ΑΓΑΠΩ ΣΙΣΤΑΑΑΑΑ!», έγραψε ο τραγουδιστής.

Πρεμιέρα για το X Factor - Τα πρώτα πλάνα και η συμπάθεια στον Μάστορα

X Factor: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (18/3) το λαμπερό talent show του Mega.

Η αναζήτηση για το νέο μεγάλο αστέρι που θα λάμψει στην ελληνική μουσική σκηνή, ξεκίνησε.

Δείτε επίσης: Πρώην παίκτης του ελληνικού X-Factor θετικός στον HIV

Παθιασμένες ερμηνείες, συγκλονιστικές σκηνικές παρουσίες και έντονες συγκινήσεις έρχονται στις auditions του «X Factor» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Καλλιτέχνες και μπάντες από όλα τα είδη της μουσικής, που ξεχώρισαν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές στο pre-casting, φιλοδοξούν να κερδίσουν τους κριτές με το ταλέντο και την προσωπικότητά τους. Με την πιο fun διάθεση και αλάνθαστο μουσικό ένστικτο, οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος αναζητούν τους επόμενους σούπερ σταρ της χώρας και τους φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους.

X Factor: Η… συμπάθεια της Κατερίνας Λαζαρίδου στον Χρήστο Μάστορα και το ντουέτο τους

Η «μαθήτρια» Κατερίνα εξομολογήθηκε την αγάπη της και τη συμπάθειά της στον δάσκαλο και κριτή του X Factor Χρήστο Μάστορα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κριτής του X-Factor να της χαρίσει ένα υπέροχο ντουέτο!


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share