Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άλλος άνθρωπος ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Τα άλλαξε όλα στην εμφάνισή του (photos)

Αγνώριστος!

7 Απριλίου 2022 11:13
Άλλος άνθρωπος ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Τα άλλαξε όλα στην εμφάνισή του (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χωρίς καμία αμφιβολία ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο ταλαντούχος και εμφανίσιμους τραγουδιστές της γενιάς τους.

Ο ίδιος δουλεύει πυρετωδώς, κάτι που φαίνεται από τα τραγούδια που βγάζει και γίνονται κατευθείαν επιτυχίες.

Μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς του ο γνωστός τραγουδιστής έχει παίξει πολλές φορές με την εμφάνισή του, υιοθετώντας πολλές φορές διαφορετικό στιλ στα μαλλιά του.

Έτσι και τώρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε άλλος άνθρωπος, κόβοντας σχεδόν «γουλί» τα μαλλιά του. Μάλιστα, δε δίστασε να μοιραστεί φωτογραφίες από το νέο του look με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες ο τραγουδιστής είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τη νέα του συντροφιά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Όπως καταλαβαίνουμε από τα διάφορα hashtags που έχει προσθέσει σαν λεζάντα στη φωτογραφία, η αλλαγή προέκυψε από το νέο του επαγγελματικό βήμα, καθώς σύντομα βγάζει καινούργιο τραγούδι.

Πασίγνωστη η αδελφή του Κωνσταντίνου Αργυρού: Αυτή τη δουλειά κάνει η Κατερίνα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές της εποχής μας, με τον ίδιο πάντως να προέρχεται από οικογένεια... επιτυχημένων, όπως είναι και η αδελφή του.

Ο τραγουδιστής γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1986, στο Ίλιον της Αθήνας, και με τα αδέλφια του Κατερίνα και Παύλο είναι τρίδυμα και μάλιστα είναι τα πρώτα «παιδιά του σωλήνα» στην Ελλάδα, με τον πατέρα τους να έχει επίσης φανερωθεί.

Η αδελφή του είναι δικηγόρος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός όπως έκανε γνωστό μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο.

Η... γνωστή σε άλλους κύκλος Κατερίνα Αργυρού

Ο περήφανος αδελφός δημοσιοποίησε με μία φωτογραφία το βιβλίο της αδερφής του και έγραψε τα εξής λόγια:

«Είμαι πολύ περήφανος για την αδερφούλα μου που σήμερα εκδίδει το βιβλίο της «Νομικά Ζητήματα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας» στις Εκδόσεις Σάκκουλα τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο νομικών βιβλίων στην Ελλάδα και με την στήριξη των Βασίλη Αποστολόπουλο και Παύλο Ευθυμίου πρωτεργατών της Ένωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών. Το βιβλίο μιλάει για την κοινωνική και την βιώσιμη επιχειρηματικότητα που συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαντολλογικων προβλημάτων και αφορά όλους εμάς που σκεφτόμαστε το επιχειρείν και την βιωσιμότητα και θέλουμε να μάθουμε για αυτό. Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στα καταστήματα και στο e-shop των εκδόσεων Σάκκουλα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share