Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κώστας Κωνσταντινίδης: Αυτός είναι ο κούκλος σύζυγος της Ανθής Βούλγαρη - Με τι ασχολείται (photos)

Κουμπάρος του ζευγαριού είναι ο Πέτρος Ιακωβίδης

7 Απριλίου 2022 08:48
Κώστας Κωνσταντινίδης: Αυτός είναι ο κούκλος σύζυγος της Ανθής Βούλγαρη - Με τι ασχολείται (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ανθή Βούλγαρη τα τελευταία χρόνια βιώνει τόσο επαγγελματική όσο και προσωπική επιτυχία, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Κώστα Κωνσταντινίδη.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2020 στο χωριό «Κισσός» στο Πήλιο, από όπου κατάγεται η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης: Άναυδη η Aνθή Βούλγαρη: «Κάνουν πουλάκια τα μάτια μου!»

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο γνωστός τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης. Μάλιστα, το ζευγάρι τήρησε πολλά από τα έθιμα της περιοχής, με τη δημοσιογράφο να πίνει νερό από στάμνα και το ζευγάρι να καταφθάνει στην εκκλησία με άλογα, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Και αν αναρωτιέστε πώς και προέκυψε αυτή η κουμπαριά, ο λόγος είναι πολύ απλός. Ο σύζυγος της Ανθής Βούλγαρη, Κώστας Κωνσταντινίδης είναι μουσικός στο επάγγελμα και πιο συγκεκριμένα είναι ντράμερ.

Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε πρώτη φορά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όταν εκείνος είχε πάει μαζί με γνωστό τραγουδιστή για να εμφανιστεί στην εκπομπή.

Η περιπέτεια της υγείας της

Τον Δεκέμβριο του 2019, η Ανθή Βούλγαρη μίλησε για το πρόβλημα της υγείας της, περιγράφοντας με λεπτομέρειες όλα όσα της συνέβησαν:

“Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου.

Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω “Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;”. Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου και ότι θα έμπαιναν μέσα με εργαλεία, λέω “τι κάνω;”. Και με το που είδα και τον πατέρα μου να καταρρέει. Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο.

Την ώρα της επέμβασης είδα τη μορφή του Ιωάννη του Ρώσου. Άργησα πολύ να συνέλθω μετά την επέμβαση στο κεφάλι. Έγινε μεγάλο ξεκαθάρισα μετά την επέμβαση, χάθηκαν από δίπλα μου φίλοι. Ήξερα ότι όλα πήγαν καλά στην επέμβαση γιατί είδα τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο”, είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Σε άλλη συνέντευξη, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The 2Night Show”, η δημοσιογράφος δήλωσε:

«Πέρασαν τρία χρόνια από το χειρουργείο. Τώρα είμαι καλά στην υγεία μου και πέρασε. Ο Κώστας ήταν βράχος κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν σημάδι όλο αυτό. Δεν ήμασταν και πολύ καιρό μαζί, ούτε και παντρεμένοι. Θα μπορούσε να είχε λακίσει και ίσως δικαιολογημένα»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share