Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023

Κι όμως δεν ήταν δημοσιογράφος: Αυτή ήταν η πρώτη δουλειά του Γιώργου Γεωργίου

Δεν μπορείτε να το φανταστείτε...

6 Απριλίου 2022 12:10
Κι όμως δεν ήταν δημοσιογράφος: Αυτή ήταν η πρώτη δουλειά του Γιώργου Γεωργίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Γεωργίου είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητικούς συντάκτες, με τον ίδιο να έχει γράψει τη δική του ιστορία εδώ και πολλά χρόνια στη δημοσιογραφία, ειδικά με την παρουσία του «Καφενείου των φιλάθλων».

Αν πιθανώς δεν το γνωρίζετε, όμως, αυτή δεν είναι η δουλειά που είχε πάντα, αν και από τις αρχές του 1960 έγραφε μερικά άρθρα στην εβδομαδιαία «Παναθηναϊκή Φλόγα», όντας συμμαθητής με τον μετέπειτα επίσης γνωστό αθλητικό συντάκτη, Κώστα Καίσαρη.

Η αποκάλυψη του Γεωργίου για το πρώτο του επάγγελμα

Ο Γεωργίου είχε μιλήσει στην Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε το ποιο ήταν το πρώτο του επάγγελμα. «Πριν ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία ήμουν ιατρικός επισκέπτης. Έβγαζα 80.000 δραχμές το μήνα τότε, το ’80. Ο πρώτος μου μισθός ως δημοσιογράφος στον Φίλαθλο ήταν 3.000 δραχμές. Η πρώτη μου σύζυγος είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Γιανγκ.

Με την πρώτη μου γυναίκα είχαμε ερωτικό δέσιμο από την πρώτη στιγμή. Χωρίσαμε γιατί ήμουν εθισμένος στον τζόγο. Συνειδητοποίησα ότι από τον τζόγο καταστράφηκε μια οικογένεια και δεν έπαιξα ξανά.

Με τη δεύτερη γυναίκα μου τα βρήκαμε όταν ήταν 19 ετών κι εγώ 43. Με τη δεύτερη σύζυγό μου χωρίσαμε γιατί έμαθε ότι τα είχα ξαναβρεί με την πρώτη», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γεωργίου, που πρόσφατα δέχθηκε ένα ισχυρό «χτύπημα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share