Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Η Βίκυ Καγιά σε ηλικία 19 χρονών καλεσμένη στον Θέμο Αναστασιάδη - Σαν να μην πέρασε χρόνος από πάνω της

Κούκλα όπως πάντα

5 Απριλίου 2022 19:15
Η Βίκυ Καγιά σε ηλικία 19 χρονών καλεσμένη στον Θέμο Αναστασιάδη - Σαν να μην πέρασε χρόνος από πάνω της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Καγιά σε ηλικία 19 ετών σε μια από τις πρώτες τις συνεντεύξεις στον Θέμο Αναστασιάδη το 1994. Φαίνεται σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα από πάνω της.

Είναι πλέον ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα, και οι εκπομπές που παρουσιάζει χτυπάνε "κόκκινο" στην τηλεθέαση. Από όσο βλέπουμε στο βίντεο τότε είχε πολλούς στόχους, και ένας από αυτούς ήταν να γίνει δημοσιογράφος.

Μάλιστα η Βίκυ σε ηλικία 15 ετών, είχε πρωταγωνιστήσει σε βίντεοκλιπ του Λευτέρη Πανταζή και είχε κερδίσει όλα τα βλέμματα.

"Καρφιά" για τη Βίκυ Καγιά - "Δεν ήταν γλυκό και ευγενές..."

Νέα "καρφιά" πέταξε η Έλενα Χριστοπούλου για την Βίκυ Καγιά. «Δεν μπορώ να μπω στα παπούτσια κάθε κυρίας που μιλάει κάπως σε μια κάμερα. Δεν ήταν γλυκό» είπε για την πρώην συνεργάτιδα της.

Για την απόφαση να αφήσει το STAR το GNTM για το «My Style Rocks» μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου στο Tv Έθνος. Πως αποφασίσατε τη μεταγραφή πέρυσι και ενώ ακόμη υπήρχε η αίσθηση ότι θα υπάρξει νέος κύκλος του GNTM; Να υπενθυμίσουμε ότι την έχει κάνει unfollow από το Instagram, γεγονός που σήμανε την ρήξη ανάμεσά τους.

Το GNTM ήταν ένας ωραίος κύκλος που έκλεισε. Και το λέω ειλικρινά αυτό. Δεν ήθελα όμως να παραμείνω άλλο και το ήξερα πριν τελειώσει. Την απόφαση την πήρα τον τελευταίο μήνα των γυρισμάτων. Δείτε ωστόσο τι είπε και η Βίκυ Καγιά.

Ποιοι ήταν οι λόγοι;

Ήρθε το επόμενο βήμα. Πιο εύστοχο για μένα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Δεν περνούσατε καλά τον τελευταίο καιρό των γυρισμάτων στο GNTM;

Είναι μεγάλη κουβέντα που δεν θα την πω. Περνούσα καλά με τα παιδιά της παραγωγής και τη Ζενεβιέβ.

Έλενα Χριστοπούλου

Να τη θέσω αλλιώς την ερώτηση. Υπήρξαν στιγμές που νιώσατε άβολα, «έξω από τα νερά σας», στα γυρίσματα;

Υπήρξαν στιγμές που διαφωνούσα – όχι φωναχτά. Το εξέφραζα βέβαια στην παραγωγή και στους άμεσους συνεργάτες μου. Δεν μπορώ να κρατάω κάτι που με ενοχλεί. Θα καταπιεζόμουν εάν δεν μιλούσα. Σε επαγγελματικό επίπεδο αναφέρομαι.
Θεωρείτε άκομψο ότι βγήκε και μίλησε η Βίκυ Καγιά για την αποχώρηση σας πριν αναφερθείτε εσείς στο θέμα αυτό;

Θα ξαναπώ πως ήταν άτυχη στιγμή. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, γιατί δεν μπορώ να μπω στα παπούτσια της Βίκυς και της κάθε κυρίας που μιλάει κάπως σε μια κάμερα. Δεν ήταν γλυκό, δεν ήταν ευγενές και βέβαια έχει εξηγήσει η ίδια γιατί είπε αυτά που είπε.

Πηγή: Youweekly.gr
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share