Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Η κακοποίησή μου ξεκίνησε από τα 12 μου» - Σοκαριστική αποκάλυψη πασίγνωστης ηθοποιού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (video)

«Μου έχει τύχει ως τρανς να μην μου νοικιάζουν διαμέρισμα»

5 Απριλίου 2022 17:13
«Η κακοποίησή μου ξεκίνησε από τα 12 μου» - Σοκαριστική αποκάλυψη πασίγνωστης ηθοποιού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μπέττυ Βακαλίδου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας την κακοποίηση που έχει δεχθεί, εξομολογήθηκε:

«Ήταν αφορμή να εγκαταλείψω το σπίτι μου και την οικογένειά μου, λίγο πριν κλείσω τα 15. Δεν τους ξαναείδα από τότε. Έχουν πεθάνει, όπως και κάποια αδέρφια. Δυο τρεις ήταν χειρότεροι από τους γονείς», είπε η Μπέττυ Βακαλίδου.

«Έκανα μια τελευταία προσπάθεια το 1998. Μίλησα με τη μητέρα μου, αρνήθηκε επίμονα να με δει και μου είπε ότι ο πατέρας μου έχει πεθάνει. Δεν δέχτηκε να με συναντήσει και κρατούσα το τηλέφωνο αρκετή ώρα μήπως μου πει πάρε ξανά. Δεν το έκανε. Όχι δεν γιατρεύεται, αιμορραγεί αυτή η πληγή. Έχω μάθει να χειρίζομαι τα πράγματα και συμφιλιώθηκα με αυτά.

Όμως τα τραύματα παραμένουν. Η κακοποίησή μου ξεκίνησε από τα 12 μου. Όχι δεν τους έχω συγχωρήσει. Αρνούμαι να μπω στη διαδικασία και να το κάνω, Δεν έχει νόημα», πρόσθεσε η Μπέττυ Βακαλίδου.

«Μου έχει τύχει ως τρανς, παλιά να μην μου νοικιάζουν διαμέρισμα. Το ήθελα πολύ αυτό το διαμέρισμα, ήταν πολύ ωραίο στο Καλαμάκι. Χρησιμοποίησα το ναυτικό φυλλάδιο από τότε που ήμουν ναυτικός και είπα ότι είναι ο σύζυγός μου και έτσι τους ξεγέλασα έτσι», ανέφερε επίσης.

Φρικιαστική αποκάλυψη στην Καλαμάτα: 53χρονος βίασε την ανιψιά του όταν εκείνη ήταν έξι ετών

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού στην Καλαμάτα που έρχεται στο φως μετά τη σύλληψη του 53χρονου θείου του κοριτσιού.

Παρά το γεγονός πως από την τέλεση της αποδιδόμενης πράξης έχουν περάσει 8 ολόκληρα χρόνια, η υπόθεση έγινε γνωστή στις Αρχές τώρα, χάρη σε μια εκπαιδευτικό που κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την τραυματισμένη ψυχή του παιδιού.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr ο 53χρονος έχει ήδη συλληφθεί για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου και οδηγήθηκε στον ανακριτή, μιας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιόν του την Τρίτη.

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τις προηγούμενες μέρες στο χώρο σχολείου, όταν μια καθηγήτρια, που προφανώς καιρό τώρα είχε καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει σε μία από τις μαθήτριές της, κατάφερε να κάνει μια ανοικτή και εμπιστευτική συζήτηση μαζί της.

Εκεί το κορίτσι εξομολογήθηκε στην εκπαιδευτικό της ότι σε ηλικία 6 ετών, και συγκεκριμένα το 2014, είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από συγγενικό της πρόσωπο και ειδικότερα το θείο της. Η εκπαιδευτικός, μετά την εξομολόγηση του παιδιού, κινήθηκε διακριτικά και από το σχολείο ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, η οποία ανέλαβε την υπόθεση.

Την κακοποίησε σε ηλικία έξι ετών

Το παιδί εξετάσθηκε από παιδοψυχολόγο και επιβεβαιώθηκαν όσα είχε εξομολογηθεί στην καθηγήτριά της, ενώ σύντομα από την Ασφάλεια σχηματίσθηκε δικογραφία. Άμεσα και αυθημερόν ενήργησε και η Εισαγγελία Καλαμάτας με την ανακρίτρια και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του 53χρονου θείου.

Το απόγευμα της Παρασκευής αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας συνέλαβαν τον 53χρονο με τις κατηγορίες του βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, η κακοποίηση του παιδιού έγινε μια φορά το 2014 και τότε ήταν 6 ετών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share