Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Πέρασε από το λογιστήριο πάρε την αποζημίωσή σου και φύγε!»

Η ρήξη με τον ΑΝΤ1

5 Απριλίου 2022 16:26
Σούσουρο με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Πέρασε από το λογιστήριο πάρε την αποζημίωσή σου και φύγε!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι ένας ηθοποιός χαμηλών τόνων που σπάνια τοποθετείται δημόσια σε πράγματα και καταστάσεις που τον αφορούν προσωπικά και αναφέρονται στο χώρο του. Όταν αποφασίζει όμως να μιλήσει, δεν κρύβει λόγια και δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε ποτέ την πίκρα που έλαβε από το κανάλι του ΑΝΤ1 μετά την απόφαση του σταθμού να απολύσει το γιο του Σωτήρη Μιχαλόπουλο μετά από 12 χρόνια στον όμιλο.

Δείτε επίσης: Σπάνια φωτογραφία από το 1988: Ο Πάνος Μιχαλόπουλος και η Ρούλα Κορομηλά λίγα λεπτά μετά το γάμο τους

Ο γιος του εργαζόταν στη θέση του οπερατέρ και είδε την πόρτα της εξόδου του ΑΝΤ1 το μακρινό 2011: «Είναι ηθικό το θέμα, γιατί είναι ένα κανάλι στο οποίο πιστεύω ότι έχω προσφέρει πάρα πολλά. Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι το ‘καναν στην ψύχρα και δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

 Πάνος Μιχαλόπουλος

Σας πίκρανε η στάση κάποιων «δικών σας» ανθρώπων;

«Πάντα ο ΑΝΤ1 έτρωγε τα παιδιά του. Υποτίθεται πως είχαμε και προσωπικές σχέσεις με κάποιους από τη διοίκηση. Δεν ξέρω πια τελικά ποιοι διοικούν και απο­φασίζουν στα κανάλια. Αυτή ήταν επιλογή του ΑΝΤ1, αυτός ήταν ο σεβασμός τους προς το πρόσωπο μου.»

«Πέρασε από το λογιστήριο πάρε την αποζημίωσή σου και φύγε!»

«Ο Σωτήρης εργαζόταν ως οπερατέρ στον ΑΝΤ1 για δώδεκα ολόκληρα χρόνια. Είχα άρρηκτες σχέσεις με τον Μίνωα και το Θοδωρή Κυριακού. Ξαφνικά πήραν τηλέφωνο το γιο μου και του είπαν «Πέρασε από το λογιστήριο, πάρε την αποζημίωση σου και φύγε». Τόσο χοντρόπετσοι είναι; Τη στιγμή που απέλυσαν το γιο μου να διαρρέουν πως συζητιέται το όνομα μου για το «Dancing with the stars»;»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share