Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βύθισε» στο πένθος την χώρα: Αυτός ήταν ο κουνιάδος της Καίτης Γαρμπή που πέθανε ξαφνικά!

Δείτε το πρόσωπό του!

5 Απριλίου 2022 15:26
«Βύθισε» στο πένθος την χώρα: Αυτός ήταν ο κουνιάδος της Καίτης Γαρμπή που πέθανε ξαφνικά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η είδηση του θανάτου του είχε βυθίσει στο πένθος την ελληνική showbiz, πριν από 8 χρόνια! Ο λόγος για τον αδελφό του Διονύση Σχοινά, Τόλη.

Ο Τόλης έφυγε από τη ζωή στα 48 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς. Είχε συμπτώματα δύσπνοιας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

O Τόλης ήταν μουσικός, συνεργαζόταν με τον αδερφό του, τον βοηθούσε και ήταν ο φύλακας άγγελός του, τόσο στη ζωή, όσο και στα επαγγελματικά του. Μία θλιβερή είδηση που βύθισε στο πένθος όσους γνώριζαν τον 48χρονο, αλλά και τον μικρότερο αδερφό του, Διονύση, ο οποίος όπως είναι λογικό, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, μαζί με την σύζυγό του Καίτη Γαρμπή!

Όπως βλέπετε και στη παρακάτω φωτογραφία τα δύο αδέλφια έμοιαζαν σαν δυο σταγόνες νερό:

Αδέλφια Σχοινά

Καίτη Γαρμπή: Ο Διονύσης Σχοινάς, 27 χρόνια γάμου και η ζήλεια της

Καίτη Γαρμπή: Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς συμπλήρωσαν 27 χρόνια κοινής ζωής και μίλησαν στον Άρη Καβατζίκη και το «Πάμε Δανάη» με αφορμή την κοινή τους παρουσία στο «Σπίτι με το Mega» το προσεχές Σάββατο.

Ο Διονύσης Σχοινάς αναφέρθηκε στα 25 χρόνια που πέρασαν από τη στιγμή που έκανε live στον αέρα του MEGA την πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή, σημείωσε ότι δεν έχουν ξαναδώσει κοινή συνέντευξη, ενώ αποκάλυψε ότι είχε πει ότι δεν του άρεσε η Καίτη Γαρμπή.

«Είχα πάει σε ένα μαγαζί και την είχα δει και δεν μου άρεσε» είπε ο Διονύσης Σχοινάς, με την Καίτη Γαρμπή να τον ρωτά αν του άρεσε τουλάχιστον στην παρουσία της στη Eurovision, με τον σύζυγό της να απαντά ότι… έπαθε «πλάκα» όταν την είδε.

«Την είδα και είπα στην αρχή, “κοίτα θράσος να βγει με αυτό το φόρεμα” και άρχισα να τη συνδυάζω με τη γυναίκα των ονείρων μου» είπε ο Διονύσης και συμπλήρωσε: «Μετά όταν την είδα στο Ποσειδώνιο, είπα “αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ”».

«Εγώ θυμάμαι ότι ήρθε αυτό το πλάσμα μέσα στο καμαρίνι, την ημέρα της γιορτής μου, και μου έφερε ένα κουτί -το θυμάμαι σαν τώρα- με κάτι αρκουδάκια επάνω και μου είπε ότι ήταν δώρο για τη γιορτή μου και άρχισα να τον προσέχω. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι ήταν ένα όμορφο και ευγενέστατο παιδί» σημείωσε η Καίτη.

Καίτη Γαρμπή: Ο Διονύσης Σχοινάς, 27 χρόνια γάμου και η ζήλεια της

«Δεν φτάσαμε ποτέ να πούμε ότι χωρίζουμε»

Η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε και στις δυσκολίες να παραμείνει ζωντανή μια σχέση τόσων ετών και ένας γάμος με ένα παιδί. «Εύκολο δεν είναι καθόλου, πρέπει όμως να ξέρεις τι θέλεις. Είσαι αποφασισμένος να κρατήσεις την οικογένειά σου με κάθε τρόπο. Κάθε τρόπος λοιπόν σημαίνει ότι κάθε τρόπο σημαίνει ότι μπορεί να κάνει και κάποιες θυσίες, δηλαδή να βάζεις την δουλειά σε δεύτερη μοίρα και να είσαι πάνω από την οικογένεια. Αφοσίωση» τόνισε η δημοφιλής τραγουδίστρια, με τον Διονύση Σχοινά να σημειώνει πως όταν «σε ενδιαφέρει ένας άνθρωπος, σου κάνει ο άνθρωπος, είσαι μαζί του, δεν κοιτάς τίποτα άλλο, γίνεσαι μια γροθιά και το τελειώνεις μαζί».

Ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε στον Άρη Καβατζίκη και τον τρόπο που χρησιμοποιεί για να μην τσακώνεται με τη σύζυγό του. «Δεν επιτρέπω τα ντεσιμπέλ λόγω φωνής μέσα στο σπίτι. Πριν φωνάξουμε ο ένας στον άλλον, έχω πάρει το αμάξι και έχω κάνει μια βόλτα στο τετράγωνο και ξαναγυρίζω πίσω στη γυναίκα μου».

«Δεν είχαμε ποτέ καταιγίδες, μόνο ψιλοβρόχια γιατί είμαστε και οι δύο πολύ έντονες προσωπικότητες και τσακωνόμαστε, διαφωνούμε σε κάποια πράγματα. Δεν φτάσαμε ποτέ να πούμε ότι χωρίζουμε» σημείωσε η Καίτη Γαρμπή.

Το επιτυχημένο ζευγάρι μίλησε και για την ενασχόληση του γιου τους, Δημήτρη με τη μουσική και την κυκλοφορία του πρώτου του τραγουδιού, σημειώνοντας ότι ήταν κάτι αναπόφευκτο, καθώς το παιδί τους μεγάλωσε μέσα στη μουσική.

«Δεν τον πίεσε κανείς να ασχοληθεί με τη μουσική, είναι δώρο Θεού να κάνω ένα γιο με τον οποίο θα παίζω παιχνίδια και θα κάνουμε μαζί μουσική» τόνισε ο Διονύσης Σχοινάς, ενώ η Καίτη Γαρμπή σημείωσε ότι ονειρευόταν να δει το παιδί της να κάνει κάτι άλλο, όπως σπουδές και πιο σταθερή δουλειά. «Όπως όλες οι μαμάδες ονειρευόμουν ότι είναι ο πρίγκιπας ο γιος μου. Ελληνίδα μάνα, κλασική» πρόσθεσε.

«Το παιδί θα πάει καλά στη ζωή του, αν αυτό που κάνει το αγαπάει πάρα πολύ, αν έχει πάθος, αν το βλέπει και αν δουλεύει πάνω σε αυτό» συμπλήρωσε και είπε ότι άλλαξε πολύ εύκολα γνώμη όταν είδε πόσο πολύ ήθελε να ακολουθήσει το παιδί της αυτό το μονοπάτι.

Επίσης, τόνισαν ότι είναι πολύ σημαντικό να δίνει ο ένας στον άλλον ελευθερίες. «Θέλουμε να λείπει ο ένας στον άλλον» τόνισε ο Διονύσης Σχοινάς, σημειώνοντας ότι και οι δύο θα βγουν με τους φίλους τους, προσθέτοντας ότι υπάρχει ζήλια, όχι όμως αρρωστημένη. «Σαφώς και τον ζηλεύω, δεν θέλω να τον έχει καμία άλλη, μόνο εγώ» υπογράμμισε η Καίτη Γαρμπή.

Μιλώντας για το κίνημα #metoo που έχει αποκαλυφθεί στο χώρο του πολιτισμού, η Καίτη Γαρμπή υπογράμμισε ότι αν και βγήκαν με την αδελφή της να τραγουδήσουν από πολύ μικρή ηλικία, ποτέ δεν είχαν κάποιο περιστατικό. «Ήμασταν πάντα κάτω από τις φτερούγες των γονιών μας, ο μπαμπάς πάντα περίμενε απέξω, ενώ η μαμά ήταν μέσα στο μαγαζί. Ακόμα και σε δεύτερα μαγαζιά μας είχαν σαν μπιμπελό» είπε.

Τέλος, αποκάλυψαν ότι ο πρώτος τους προορισμός όταν επιτραπούν τα ταξίδια θέλουν να είναι η Disneyland, γιατί τους αρέσουν τα παραμύθια και νιώθουν ακόμα παιδιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share