Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυστηρός πεθερός: Ο διάσημος Έλληνας που είναι γαμπρός του Θοδωρή Αθερίδη (photos)

Έχουν αποκτήσει έναν γιο με τη Φωτεινή Αθερίδου

5 Απριλίου 2022 13:55
Αυστηρός πεθερός: Ο διάσημος Έλληνας που είναι γαμπρός του Θοδωρή Αθερίδη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Αθερίδης απολαμβάνει πλέον τον ρόλο του παππού και βρίσκεται κοντά στην κόρη του, Φωτεινή, και τον γαμπρό του, βοηθώντας τους στην ανατροφή του παιδιού.

Η Φωτεινή Αθερίδου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι τον Σεπτέμβριου του 2019 και έκτοτε προσπαθεί να περνάει ποιοτικό χρόνο με το γιο της.

θοδωρής αθερίδης παππούς

Δείτε επίσης: Σμαράγδα Καρύδη: Το καυστικό σχόλιο για το διαζύγιο που δεν έχει πάρει ο Αθερίδης (Video)

Βέβαια σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι μόνη της, αλλά έχει κάθε βοήθεια από τον σύντροφό της και ηθοποιό, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

γαμπρός Αθερίδη

Ο ίδιος αποφοίτησε από το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν το 2013 και προτού ασχοληθεί με το θέατρο, είχε πάρει πτυχίο από τα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και εργαζόταν ως γυμναστής.

Μάλιστα ο ίδιος είχε δηλώσει για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Δεν ήταν το όνειρό μου, δεν το χα στο μυαλό μου, δεν το σκεφτόμουν από παιδί… γενικά δεν είχα σκεφτεί τον εαυτό μου ηθοποιό… με τίποτα!!! Απλώς από μικρός θαύμαζα τρία επαγγέλματα: αυτό του αθλητή..αν μπορεί να θεωρηθεί επάγγελμα… του γιατρού και αυτό του ηθοποιού, χωρίς να γνωρίζω ότι υπάρχει πίσω από αυτόν η πρωτογενής ματιά του δημιουργού...

κωνσταντίνος μαγκλάρας

Οπότε, σήμερα, μπορώ να πω, θαυμάζω την ιδιότητα του θεατρικού συγγραφέα… την ιδιότητα του αθλητή, τη γνώριζα σε μικρότερη ηλικία ως αθλητής ο ίδιος, τη δεύτερη, κατά κάποιο τρόπο την προσέγγισα επιστημονικά, τα χρόνια που ήμουν φοιτητής των ΤΕΦΑΑΑ, για να καταλήξω να ανακαλύψω την τρίτη… αυτή του ηθοποιού. Η οποία αναδείχθηκε για μένα και η πιο ενδιαφέρουσα. Αν μπορώ να το τοποθετήσω χρονικά, το πρώτο μου ερέθισμα προς την ενασχόλησή μου με το θέατρο, ήταν το 2008, όταν κάποιος ηθοποιός που προπονούσα σε γυμναστήριο που εργαζόμουν γύρισε και μου είπε: «Έχεις πλάκα ρε, γιατί δεν πας σε κάποια δραματική σχολή;». Κι έτσι, λίγο καιρό μετά, ξεκίνησε αυτό το ταξίδι αναζήτησης…»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share