Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ποιος Πατίτσας: Αυτός ήταν ο κούκλος επιχειρηματίας σύντροφός της (photos)

Ποιος της είχε κλέψει την καρδιά;

5 Απριλίου 2022 12:45
Ποιος Πατίτσας: Αυτός ήταν ο κούκλος επιχειρηματίας σύντροφός της (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν η Μαριέττα γνώρισε τον πρίγκιπά της, Λέοντα. Έτσι θα μπορούσε να τιτλοφορηθεί η γνωριμία ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού της showbiz που απολαμβάνει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Η πρώτη τους επαφή έγινε σε μια επίδειξη του Μιχάλη Ασλάνη, όπου η Μαριέττα Χρουσαλά εντυπωσίαζε στην πασαρέλα με δημιουργίες του σχεδιαστή και ο Λέων Πατίτσας βρισκόταν στις πρώτες σειρές των θεατών χειροκροτώντας της.. Η επόμενη συνάντησή τους έγινε τυχαία μετά από τρεις μήνες, ένα βράδυ του Ιανουαρίου του 2006, όταν και οι δυο βρέθηκαν σχεδόν ακάλεστοι – μέσω κοινών φίλων τους- σε ένα πάρτι.

Δείτε επίσης: Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Το χλιδάτο ταξίδι στο Μαϊάμι! - Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος τους!

Πατίτσας Χρουσαλά

Η πρόταση γάμου έγινε στις 25 Οκτωβρίου του 2008 στη Βενετία, όταν ο Λέων Πατίτσας γονάτισε μέσα στη γόνδολα όπου βρίσκονταν και της ζήτησε και επίσημα να γίνει η γυναίκα με την οποία θα μοιραζόταν την υπόλοιπη ζωή του. Τα Χριστούγεννα της ίδια χρονιάς οι δυο οικογένειες επισημοποίησαν τον αρραβώνα του ζευγαριού με ένα γιορτινο δείπνο στο πατρικό της Μαριέττας Χρουσαλά. Στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, το Σάββατο 5 Ιουνίου του 2010 τελέστηκε ο γάμος τους. Η εντυπωσιακή νύφη έφτασε στην εκκλησία λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα με ένα αυτοκίνητο αντίκα, συνοδευόμενη από τον αδελφό της Θανάση και τη μητέρα της Αγλαΐα. Το νυφικό είχε την υπογραφή της κουμπάρας της Σήλιας Κριθαριώτη και ήταν φτιαγμένο από δαντέλα, σε στενή γραμμή, ενώ ένα μακρύ πέπλο κάλυπτε το πρόσωπο της.

Μπορεί όλοι να έχουν ταυτίσει την Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα, ωστόσο το μοντέλο-παρουσιάστρια είχε ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα με άλλον επιχειρηματία πριν νοικοκυρευτεί.

Ο λόγος για τον επιχειρηματία Βασίλη Τρίκαρδο!

σύντροφος Χρουσαλά Τρίκαρδος

Βασίλης Τρίκαρδος

πρώην Χρουσαλά

Η γνωριμία τους έγινε την περίοδο που η Μαριέττα Χρουσαλά βρισκόταν στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εκπομπή «Πολύ την Κυριακή» το 2005.

Οι δυο τους έμειναν μαζί για 1,5 χρόνο και έπειτα τράβηξαν χωριστούς δρόμους, με τον Βασίλη Τρίκαρδο να παντρεύεται το 2010 την Μαριάντζελα Παράβαλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share