Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αγνώριστος: Έτσι ήταν ο Γιάννης Πάριος 50 χρόνια νωρίτερα και πριν από τις πλαστικές

Καμία σχέση!

4 Απριλίου 2022 21:30
Αγνώριστος: Έτσι ήταν ο Γιάννης Πάριος 50 χρόνια νωρίτερα και πριν από τις πλαστικές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Πάριος είναι για πολλούς ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής, ο ερμηνευτής του έρωτα, με τον ίδιο να έχει κάνει τη δική του μεγάλη πορεία, αν και φυσικά με τον χρόνο να περνά, χρειάστηκε τις αισθητικές επεμβάσεις του.

Θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους ερμηνευτές των τελευταίων δεκαετιών. Εμφανίστηκε στον χώρο του τραγουδιού το 1969 και έκτοτε έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές και δημιουργούς, με τη διαδρομή του να είναι μοναδική, αν και πρόσφατα δάκρυσε για το θάνατο αγαπημένου φίλου του.

Μια φωτογραφία πριν από 50 χρόνια, όμως, στο πλευρό της Λίτσας Διαμαντή, δείχνει τις επεμβάσεις στο πρόσωπό του. Ο Πάριος γεννήθηκε το 1946 στο κυκλαδίτικο νησί, την Πάρο. Πάντα λέει ότι το «πιο αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο» ( και έχει πάει σε όλα σχεδόν τα μέρη του κόσμου δίνοντας κονσέρτα) «είναι η Πάρος».

Έτσι από την αγάπη του γι' αυτό το νησί, το όνομά του έγινε Πάριος.

Αγνώριστος: Έτσι ήταν ο Γιάννης Πάριος 50 χρόνια νωρίτερα και πριν από τις πλαστικές

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε

Συγκίνησε ο Γιάννης Πάριος με την αποκάλυψη πως, προσέφερε τα έσοδα από τις πωλήσεις του διπλού άλμπουμ «Αχ Αγάπη… Αχ Έρωτα» - της νέας δισκογραφικής του δουλειάς – για να αγοραστούν κλίνες ΜΕΘ οι οποίες παραχωρήθηκαν στο Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά.

Ο τραγουδιστής σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση: «Βοηθάω κι εγώ στο σπουδαιότερο πράγμα στον άνθρωπο, την υγεία. Μακάρι (οι κλίνες) να είναι πάντα άδειες. Ήταν μια ιδέα μου, από μόνος του είπα στη Μαργαρίτα Μάτσα και της έκανε μεγάλη... διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Πάριος στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share