Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τυχερός ο Θανάσης Κατερινόπουλος: Αυτή είναι η όμορφη σύζυγός του (photo)

Δείτε την ανάρτησή του

4 Απριλίου 2022 16:30
Τυχερός ο Θανάσης Κατερινόπουλος: Αυτή είναι η όμορφη σύζυγός του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος ε.α., βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, με αφορμή την ενασχόλησή του με την υπόθεση των 3 νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Δείτε επίσης: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το προφητικό παιχνίδι των κοριτσιών - H Τζωρτζίνα κλείνει τη μύτη της Ίριδας ενώ παίζουν (Video)

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχει έντονη δραστηριότητα το τελευταίο διάστημα στο twitter και μάλιστα σε πρόσφατη ανάρτησή του, δημοσίευσε φωτογραφία με την γυναίκα του, γράφοντας στη λεζάντα «Με την σύντροφό της ζωής μου!».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Συγκλονιστικός Κατερινόπουλος για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαστε ακόμα στην αρχή - Έγκλημα του αιώνα στην Ευρώπη!»

Ως «έγκλημα του αιώνα» για ολόκληρη την Ευρώπη, χαρακτήρισε το έγκλημα της Πάτρας, όπου η μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται μέχρι στιγμής για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ ερευνάται τυχόν εμπλοκή της στον θάνατο των άλλων δύο παιδιών, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Δείτε επίσης: Το Twitter "δικάζει" τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Αποθέωση για Νικολούλη, Κατερινόπουλο και Λέων

Ο ταξίαρχος ε.α. άφησε να εννοηθεί ότι ενδεχομένως εκτός από τον θάνατο της Τζωρτζίνας να πρέπει να ερευνηθεί και το ενδεχόμενο συμμετοχής της μητέρας και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες και επισήμανε με νόημα: «Είμαστε ακόμη στην αρχή».

Ο κ. Κατερινόπουλος ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ η Τζωρτζίνα χαροπάλευε μιλούσε για δευτερεύοντα ζητήματα με τη νοσοκόμα και ζητούσε… σεντόνια, επισημαίνοντας ότι «πήγε χαλαρή στη νοσοκόμα για να κερδίσει χρόνο». Ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ. ΑΣ. πρόσθεσε για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά: «Αυτή η συμπεριφορά δείχνει ότι τα είχε σχεδιασμένα όλα εκ των προτέρων και επιδίωκε πάση θυσία τον θάνατο του παιδιού τους».

Ανέφερε ακόμη ότι η φερόμενη ως δράστης κατηγορείται ότι επιχείρησε 6 φορές να δολοφονήσει τη Τζωρτζίνα και είναι αυτονόητο ότι ερευνάται η εμπλοκή της στον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών της καθώς υπάρχουν σαφείς ενδείξεις. «Άρα, να πείσει ποιον ότι δεν ευθύνεται; Η μάνα σκοτώνει για τα παιδιά της, γίνεται «σκύλα» για τα παιδιά της, εδώ δεν έγινε κάτι τέτοιο» τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Ο απόστρατος ταξίαρχος της ΕΛ. ΑΣ. χαρακτήρισε «προφητικό» το παιχνίδι των κοριτσιών, όπου το ένα έκλεινε τη μύτη στο άλλο, λέγοντας με νόημα ότι τα παιδιά αντιγράφουν τις κινήσεις που βλέπουν στο σπίτι.

Ο Θ. Κατερινόπουλος αναφέρθηκε και στην επίσης «χαλαρή» στάση του πατέρα των παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, που προκαλεί κατάπληξη καθώς αντιδρά με μεγάλη ψυχραιμία στο γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε τουλάχιστον το ένα παιδί τους.

Ζήτησε επίσης να ερευνηθεί η εμπλοκή άλλων προσώπων στη δολοφονία της Τζωρτζίνας ή και των άλλων παιδιών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα έχουμε εκπλήξεις». Μάλιστα ο συνεργάτης του Star δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ρ. Πισπιρίγκου να έχει κάνει «συμφωνία σιωπής» με άλλους συμμετέχοντες στην υπόθεση.



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share