Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«3-4 χρόνια πριν τα μάθει η Αθηνά για τον Αλβάρο...» - «Βόμβα» για τις απιστίες του!

Η αποκάλυψη για το γάμο τους

4 Απριλίου 2022 14:55
«3-4 χρόνια πριν τα μάθει η Αθηνά για τον Αλβάρο...» - «Βόμβα» για τις απιστίες του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση υπέφερε στο γάμο με τον Αλβάρο, με την ίδια να πρέπει μεταξύ άλλων να ανεχτεί τις απιστίες του, οι οποίες σιγά σιγά βρέθηκαν στο φως, χάνοντας ακόμη κι ένα παιδί.

Ο Αλέξης Μανθεάκης, επί χρόνια συνεργάτης της οικογένειας Ωνάση, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»και τη Φωτεινή Πετρογιάννη για την Αθηνά Ωνάση, τη σχέση της με τον πατέρα της και τον χωρισμό από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Η αποκάλυψη Μανθεάκη για το γάμο Ωνάση-Αλβάρο

Για τον Αλβάρο είχε πει τα εξής: «Κάποια στιγμή η Αθηνά άκουσε ότι η Ντόντα βρέθηκε με μια συναθλήτριά της στο σπίτι της στο Μαϊάμι. Έφυγε από το σπίτι γιατί υποπτευόταν πολλά. 3-4 χρόνια πριν μάθει η Αθηνά ότι ο Ντόντα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με είχε πλησιάσει μια κοπέλα και μου είχε πει ότι έχει σχέση μαζί του. Ενημέρωσα τον Τιερί γι’ αυτά που έμαθα για τον Ντόντα, αλλά δεν θέλαμε να χαλάσουμε αυτόν τον γάμο.

Όταν έμαθα ότι η Αθηνά χώρισε, της έδωσα τα στοιχεία που είχα για τον Ντόντα και την εξωσυζυγική του σχέση. Αρρώστησε η γυναίκα μου και ζήτησα τη βοήθεια της Αθηνάς. Μου είπε μέσω του δικηγόρου της ότι δεν δίνει ούτε ένα ευρώ. Δεν έχω να πω κάτι στην Αθηνά, το κεφάλαιο το έκλεισα. Της στάθηκα σαν να είναι κόρη μου. Η Αθηνά διάλεξε το δρόμο της απονιάς και της απομόνωσης που εγώ δεν θέλω να ακολουθήσω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share