Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο μικρός γιος της Αλιμπέρτη

Μοιάζουνε;

2 Απριλίου 2022 19:10
Αυτός είναι ο μικρός γιος της Αλιμπέρτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία αποφάσισε να αφήσει την καριέρα της στο χώρο του θεάματος και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Πάρο, έχει αποκτήσει με τον Πάριο δύο υπέροχους γιους, τον Νικόλα Βαρθακούρη και τον Μιχαήλ - Άγγελο Βαρθακούρη.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, είναι ο μεγάλος γιος, ο οποίος μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφίες από τα γενέθλια της μητέρας του.

Ο Νικόλας είναι ο μικρότερος γιος, ο οποίος ασχολείται με το τραγούδι.

Avatar of freegossip1BY FREEGOSSIP1 / ON 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2021 / AT 8:17 ΜΜ /

Ο good job nicky (Νικόλας Βαρθακούρης) ήταν ένας από τους πέντε υποψήφιους καλλιτέχνες που ξεχώρισε η ειδική επιτροπή που συστάθηκε από την ΕΡΤ για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

Από την πρώτη στιγμή η συμμετοχή του 25χρονου γιου του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη έκανε αίσθηση. Ήταν η πρόταση της Cobalt Music με ένα τραγούδι σε σύνθεση του ίδιου και του αγαπημένου συνεργάτη και φίλου του, νεαρού συνθέτη Ερμή Γεραγίδη, ενώ και οι στίχοι ήταν του good job nicky.

Ο Good job Nicky, ο χαρισματικός γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, τον περασμένο Οκτώβρη έκανε το ντεμπούτο του με το κομμάτι «January 8th», το οποίο προκάλεσε «έκπληξη» στους μουσικόφιλους καθώς πρόκειται για ένα τραγούδι με τελείως διαφορετικό ύφος από όσα έχουμε συνηθίσει να ακούμε τα τελευταία χρόνια από Έλληνες καλλιτέχνες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share