Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζαλίζει η περιουσία του Σπύρου Παπαδόπουλου: Το σπίτι που άφησε μετά το διαζύγιο και τα τεράστια έσοδα

Έτσι διαμορφώθηκαν όλα μετά τον χωρισμό του

2 Απριλίου 2022 10:46
Ζαλίζει η περιουσία του Σπύρου Παπαδόπουλου: Το σπίτι που άφησε μετά το διαζύγιο και τα τεράστια έσοδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι διαχρονικά ένας κορυφαίος ηθοποιός και παρουσιαστής, με τον ίδιο να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή μεν, αλλά παράλληλα να εξαργυρώνει την εξαιρετική του πορεία.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μια από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις είναι για το σπίτι που έχει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην Βάρκιζα.

Ωστόσο, όσο και αν ψάξει κανείς, πολύ λίγα έχουν γραφτεί. Άλλωστε πλέον, ανήκει στην πρώην σύζυγό του, Αθηνά Τσιλύρα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Το διαζύγιο ήταν συναινετικό έπειτα από 25 χρόνια έγγαμου βίου,το οποίο και βγήκε το 2017, αν και κατά κάποιο τρόπο τώρα θα πραγματοποιήσουν μια επανασύνδεση.

Έτσι κατέληξε στη σημερινή του περιουσία

Παρά τις διαφωνίες που υπήρχαν σχετικά με το μοίρασμα της μεγάλης κοινής περιουσίας, ειδικά για το σπίτι στην Βάρκιζα, οι δυο τους αποφάσισαν να μην δημιουργήσουν εντάσεις και να αφήσουν το δικαστήριο να αποφανθεί ποιος θα πάρει τι.

Στο δικαστήριο άφησαν και την απόφαση σχετικά με την διατροφή που θα δίνει ο παρουσιαστής στην ηθοποιό, η οποία δεν είναι ευκαταφρόνητη, αφού απορρέει από τα – υψηλά – εισοδήματα του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα με το περιοδικό Χάι, «Τα εισοδήματα του Σπύρου είναι ιδιαίτερα ψηλά γι’ αυτό και με βάση αυτά αποφασίστηκε το ποσό που πρέπει να δίνει στην πρώην σύζυγό του» σε μηνιαία βάση, μια δήλωση που αποδίδει σε άνθρωπο του κύκλου τους.

Όπως αποκάλυψε η ίδια πηγή το περιβόητο σπίτι στην Βάρκιζα το ήθελαν και οι δυο, ωστόσο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε να το αφήσει στην πρώην σύζυγο του και να μην πιέσει την κατάσταση. Το εν λόγω σπίτι είναι νεόδμητο, άκρως εντυπωσιακό και αρκετά μεγάλο. Ήταν το μεράκι του παρουσιαστή και ηθοποιού, αφού μεγάλωσε σε μια οικογένεια χωρίς ανέσεις. Τελικά, έμελλε να φύγει από τα χέρια του…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share