Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ωνάση μόνο στο όνομα: Ο λόγος που η Αθηνά... μισεί την Ελλάδα

Το είχε πει η ίδια από μικρή

1 Απριλίου 2022 14:33
Ωνάση μόνο στο όνομα: Ο λόγος που η Αθηνά... μισεί την Ελλάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως έχει κρατήσει ουσιαστικά το όνομα και την περιουσία του Αριστοτέλη, με την ίδια επί της ουσίας να μην αρέσκεται καν στο πρώτο, όπως και σε οτιδήποτε έχει σχέση με την Ελλάδα.

Για την ακρίβεια, δεν ξέρουμε καν αν μιλάει Ελληνικά. Ξέρουμε ότι δεν έρχεται καθόλου στην Ελλάδα, ότι εκποιεί ακίνητα και αντικείμενα της οικογένειας, με κορυφαίο παράδειγμα την μακροχρόνια μίσθωση του Σκορπιού στον Ρώσο μεγιστάνα Dmitry Rybolovlev (Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ), έναντι 100 εκατομμύριων ευρώ.

Αθηνά Ωνάση μίσος για την Ελλάδα

Τα λόγια της για την Ελλάδα

Στα 13 της κι έχοντας σημαδευτεί από νωρίτερα γεγονότα. έκανε δήλωση λέγοντας ότι νιώθει απέχθεια και αποτροπή για οτιδήποτε Ελληνικό. Η μοναδική κληρονόμος της Χριστίνας Ωνάση, η οποία κληρονόμησε το 55% της περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση νοιώθει απέχθεια για οτιδήποτε Ελληνικό. Το υπόλοιπο 45% (μείον 26 εκατομμύρια δολάρια που πήρε η Jackie) αφέθηκε στο Ίδρυμα Alexander S. Onassis, που ιδρύθηκε προς τιμήν του Αλέξανδρου ο οποίος πέθανε το 1973. Όλοι λένε πως η προσωπική της περιουσία είναι 1 δις δολάρια, αλλά, η πραγματική έκταση του πλούτου της παραμένει άγνωστη.

Κάποια στιγμή και έχοντας στα χέρια της το διαζύγιο από τον Αλβάρο, λέγεται πως έκανε σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία και ιππέα Αλμπέρτο Ζόρζι, που ήταν παντρεμένος. Τα σκανδαλοθηρικά έντυπα έγραφαν μάλιστα πως αυτός ήταν έτοιμος να παρατήσει τη γυναίκα του για χάρη της κληρονόμου της δυναστείας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share