Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με τον Γιώργο Νταλάρα: Αυτή είναι η πραγματική του ηλικία!

Δεν είχαμε ιδέα!

1 Απριλίου 2022 08:34
Σούσουρο με τον Γιώργο Νταλάρα: Αυτή είναι η πραγματική του ηλικία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον ρόλο του παππού στον μέγιστο βαθμό απολαμβάνει ο Γιώργος Νταλάρας, καθώς έχει μεγάλη αδυναμία στους δύο εγγονούς του και πλέον κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις.

Η μοναχοκόρη του Γεωργιάννα Νταλάρα του έχει χαρίσει με το σύζυγό της Μίλτο Σωτηριάδη δύο πανέμορφα αγοράκια, με τα οποία ο τραγουδιστής προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Ο Γιώργος Νταλάρας έχει χρόνια παρουσίας στα καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά αρκετοί είναι αυτοί που αγνοούν την πραγματική του ηλικία.

Η μητέρα του καταγόταν από την Μικρά Ασία κι ο πατέρας του ήταν ο ρεμπέτης Λουκάς Νταράλας. Ο γνωστός τραγουδιστής γεννήθηκε στην Κοκκινιά του Πειραιά στις 29 Σεπτεμβρίου 1949, ως εκ τούτου είναι σήμερα 72 ετών!

Γιώργος Νταλάρας

Απασφάλισε ο Σταμάτης Κραουνάκης! - Η ατάκα κόλαφος για την ιστορική κόντρα με τον Νταλάρα!

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα για την μήνυση που του είχε κάνει στο παρελθόν ο Γιώργος Νταλάρας.

Η κόντρα του με τον ερμηνευτή δημιουργήθηκε πριν πολλά χρόνια.

Σε μια πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Μου είχε κάνει μήνυση ο Νταλάρας. Δεν τον πρόσβαλα άμεσα, εκείνος θίχτηκε άμεσα.

“Να σταματήσουμε το μαγαζάκι Κύπρος”, αυτό είχα πει, χωρίς να τον ονομάσω, απλώς τον “ζωγράφισα”. Και τότε μου έκανε μια μήνυση για 100 εκατομμύρια. Και σοφά –ενώ δεν είναι καθόλου στο χαρακτήρα μου– σιώπησα, δεν έδωσα ατάκα για σκοτωμό».

Πώς εξελίχτηκαν οι σχέσεις τους από τότε μέχρι σήμερα;

«Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά. Όσο περνούν τα χρόνια, προσπαθώ να μην κρατάω πικρία στους ανθρώπους από το χώρο, ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι τόσο του γούστου και των επιλογών μου.

Αυτό που πρέπει να έχουμε οι καλλιτέχνες στο μυαλό μας είναι το αίσθημα της συντεχνίας, ώστε να διατηρείται η φωτιά αναμμένη. Μόνο το τραγούδι νικάει, γι’ αυτό λέω σε όλους ‘’γράφτε’’» ξεκαθαρίζει.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share