Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα αγγελούδια από την Πάτρα!

Έστειλε το δικό της δυνατό μήνυμα για τη σοκαριστική υπόθεση

31 Μαρτίου 2022 18:51
Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα αγγελούδια από την Πάτρα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε σοκ βρίσκεται το Πανελλήνιο μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα αλλά και μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου το απόγευμα της Τετάρτης (30/3).

Οι αντιδράσεις στα social media είναι αμέτρητες και μάλιστα, πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου και της τηλεόρασης θέλησαν να τοποθετηθούν δημόσια, εκφράζοντας της λύπη τους και τον θυμό τους.

Δείτε επίσης: Πάτρα: «Σταματίνα κάτι δεν πάει καλά...» - Η Ζήνα Κουτσελίνη μιλά ανοιχτά για την υπόθεση

Μεταξύ αυτών, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έστειλε το δικό της δυνατό μήνυμα. «Μάνα είναι αγάπη ανιδιοτελής …χωρίς πρέπει, χωρίς θέλω, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μάνα είναι αγκαλιά ορθάνοιχτη για κάθε στιγμή αγωνίας, φόβου και ανησυχίας.

Μάνα είναι αυτή που όταν νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο θα έρθει να σου δώσει κουράγιο και όταν όλα σου φαντάζουν δύσκολα και ακατόρθωτα θα σε πιάσει από το χέρι και θα σου δώσει δύναμη για να ξανασηκωθείς και να συνεχίσεις . Μάνα είναι αυτή που είναι πάντα εκεί. Δε σου κρατάει κακία, σε κατανοεί και σε αγαπάει δείχνοντας το με κάθε τρόπο και κάθε στιγμή χωρίς να περιμένει κάτι. Καλό παράδεισο μικρά αγγελούδια», έγραψε συγκλονισμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αντίδρασή της στην εισαγγελική παρέμβαση - Τι την "κάρφωσε";

Οι συνεχείς αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα είχαν ανησυχήσει ιδιαίτερα το τελευταίο καιρό την Ρούλα Πισπιρίγκου. Έδειχνε ανασφαλής καθώς φαίνεται ότι είχε αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι οι αρχές αρχίζουν να πλησιάζουν στην άκρη του νήματος και δεν δίσταζε να προχωρήσει ακόμη και σε σπασμωδικές κινήσεις.

Η αντίδρασή της Ρούλας στην εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο των παιδιών της

Στο «φως» η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν έμαθε από το T-live ότι υπάρχει εισαγγελική παρέμβαση και θα γίνει έρευνα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η συνομιλία μεταξύ της 33χρονης και της δημοσιογράφου της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, Πόπης Παπαδοπούλου έγινε στις 9 Φεβρουαρίου. Αυτό, μάλιστα, που την τάραξε τότε πολύ είναι όταν πληροφορήθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν τοξικολογικές στην Τζωρτζίνα.

«Από ποιον την έχετε την ενημέρωση; Ποιος εισαγγελέας; Το όνομά του; να δει τι ο εισαγγελέας; Ποιος εισαγγελέας σας τα είπε εσάς αυτά; Α, υπάρχει αμέλεια ε; Το όνομα του εισαγγελέα; Δεν είναι λογικό να θέλω να μάθω; Αλλά το να βγαίνει ένας γιατρός και να λέει ό,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι, ό,τι να ‘ναι. Μιλήσανε για γονιδιακά, που τα γονιδιακά θα τελειώσουν τον Μάιο, έχουν μιλήσει για τον απινιδωτή. Ο απινιδωτής δεν δούλεψε ποτέ. Αυτό είναι λάθος δικό τους! Δεν είναι δικό μου!» ανέφερε τότε, εμφανώς εκνευρισμένη, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Και συνέχισε σε έξαλλη κατάσταση: «Έχει γίνει το θέμα… Να μην σας πω τώρα τι έχει γίνει το θέμα. Έχει πάρει άλλη διάσταση, έχει πάρει άλλη διάσταση. Μπορεί ο κόσμος να σκοτώνει τα παιδιά του, μπορεί να σκοτώνει κόσμο, να βιάζει, να κάνει ό,τι θέλει αλλά εμείς δεν είμαστε από αυτούς. Και ο κάθε εισαγγελέας και ο καθένας που φιλοξενείτε αφήνει αυτές τις υπόνοιες. Δεν αφήνετε το παιδί μου να ηρεμήσει αρχικά. Και δεύτερον εμάς. Έχουμε ακούσει ό,τι υπάρχει. Άμα είστε τόσο σίγουροι για κάτι. Ή ο εισαγγελέας, ή οι θεράπονες, ας πάνε στη δικαιοσύνη να τα βρούνε. Αλλά όχι με εικασίες.

Θα μιλήσουμε, όταν έχουμε τα αποτελέσματα! Το να βγαίνει τώρα ο ιατροδικαστής και να λέει ότι δίνουμε βάρος στις τοξικολογικές, σε ένα 9χρονο παιδί ΑΜΕΑ. Τι μπορεί να έχει αυτό το παιδί; Ναρκωτικά; Ή αλκοόλ;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share