Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σωστός νησιώτης: Αυτή είναι η καταγωγή του Νίκου Μάνεση!

Δεν είχαμε ιδέα!

31 Μαρτίου 2022 15:31
Σωστός νησιώτης: Αυτή είναι η καταγωγή του Νίκου Μάνεση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μάνεσης κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί παρουσιάζει την ενημερωτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον Alpha, ενώ παράλληλα βρίσκεται και στα ηνία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα. Την ίδια στιγμή, απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της συναδέρφου του, Φαίης Μαυραγάνη.

Δείτε επίσης: Σαν παλάτι: Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι του Νίκου Μάνεση και της Φαίης Μαυραγάνη

Ο γνωστός δημοσιογράφος είναι πλέον 60 ετών και έχει πολλά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Στο παρελθόν ο Νίκος Μάνεσης ήταν παντρεμένος με την ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω του αδερφού της τραγουδίστριας και ήταν έρωτας κεραυνοβόλος. Αμέσως αρραβωνιάστηκαν και στη συνέχεια παντρεύτηκαν, αλλά ο γάμος τους κράτησε μόνο μιάμιση εβδομάδα.

 καταγωγή Νίκου Μάνεση

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι το μέρος απ' όπου κατάγεται ο Νίκος Μάνεσης, καθώς ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Ωστόσο, έλκει την καταγωγή του από ένα πανέμορφο νησί των Επτανήσων, αν και το επίθετό του δεν παραπέμπει εκεί.

Ο δημοσιογράφος κατάγεται από την Κεφαλονιά και κάθε καλοκαίρι απολαμβάνει μέρος των διακοπών του εκεί μαζί με την οικογένειά του.

Σάλος με τον Νίκο Μάνεση: Η επική γκάφα του δημοσιογράφου με την Κατερίνα Καινούργιου!

Ένα απρόοπτο σκηνικό σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Ο Νίκος Μάνεσης μπέρδεψε τις Κατερίνες και προσφώνησε την «Κατερίνα Καμπόση», την ρεπόρτερ της εκπομπής του, «Κατερίνα Καινούργιου».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι με την κα Ζάγκα Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στο δικό μας κανάλι. Κατερίνες είναι και οι δύο! Δεν μας ενδιαφέρει! Κατερίνα θα παρεξηγηθείς αν σε λέω Καινούργιου;». Όπως ήταν φυσικό, υπήρξε μια σχετική αμηχανία αλλά και γέλιο με αυτό το μπέρδεμα. Παράλληλα, δείτε εδώ την «κρυφή» σύζυγο του Νίκου Μάνεση πριν την Φαίη Μαυραγάνη!

Έξαλλη η Καινούργιου με τον Λιάγκα: «Ντροπή τους! Οι ίδιοι πριν κάποια χρόνια γελούσαν με φοιτήτριες»

Έξαλλη, έγινε η Κατερίνα Καινούργιου, στον αέρα της εκπομπής της το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον Γιώργο Λιάγκα! Όλα ξεκίνησαν με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο αδερφός του Παύλου Χαϊκάλη και αποκαλύφθηκε στο «Πρωινό». Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε ότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα καταπιαστούν ως εκπομπή με τα όσα έχουν διαδραματιστεί με την παράσταση όπου θα πρωταγωνιστούσε στον Πύργο Ηλίας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 1.27:

Όπως είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος, οι ειδήσεις που αναφέρονται σε ξαφνικό πρόβλημα υγείας του αδερφού του Παύλου Χαϊκάλη δεν ισχύουν αφού είναι ένα πρόβλημα υγείας που ο ηθοποιός γνώριζε εδώ και μέρες και ο ίδιος είχε αποκαλύψει δημόσια.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου που με έντονο ύφος είπε:

«Επειδή κάτι ακούστηκε περί σεβασμού – σε θέμα σεβασμού δε μπορεί να μου καταλογίσει κανείς τίποτα – είμαι ένας άνθρωπος που σέβεται πάρα πολύ τους καλεσμένους του. Είμαι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες. Μιλάμε με τον κύριο Χαϊκάλη, γνωρίζουμε το θέμα του αδερφού του, ο ίδιος το έχει πει άλλωστε και δε θα κάναμε ποτέ κάτι στεναχωρούσε έναν άνθρωπο ή θα επιδείνωνε μια κατάσταση υγείας.

Όσοι υπονόησαν κάτι τέτοιο για εμένα και τους συνεργάτες μου απλά ντροπή τους. Και να θυμίσω ότι είναι οι ίδιοι που πριν κάποια χρόνια γελούσαν με φοιτήτριες που έκαναν διάφορα στην πλάτη τους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share