Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Την ξέρουμε όλοι: Αυτή είναι η σύζυγος του Βλαδίμηρου Κυριακίδη - Είχε παίξει στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» (photos+video)

Είναι και αυτή ηθοποιός

31 Μαρτίου 2022 11:39
Την ξέρουμε όλοι: Αυτή είναι η σύζυγος του Βλαδίμηρου Κυριακίδη - Είχε παίξει στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» (photos+video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη «Βίλμα» από τον «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Η εν λόγω γυναίκα είναι διαφορετική σήμερα και δε θα μπορούσατε να την αναγνωρίσετε, αν και ακόμη κι έτσι παραμένει γοητευτική, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε ποιοι πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1 έχουν μαζί παιδί.

Η Έφη Μουρίκη αποτελεί μια ηθοποιό με τη δική της ιστορία ως ηθοποιός και τη θυμόμαστε χαρακτηριστικά στο επεισόδιο «Οι Μάγισσες του Αμαρουσίου», όπου εκείνη υποδύεται τη σύζυγο του καθηγητή, που πέφτει εύκολα θύμα μέντιουμ, όπως... η Μαντάμ Ζαΐρα.

Όπως είναι γνωστό, η εν λόγω ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και πρόσφατα, μάλιστα, είχαν κάνει κοινή εμφάνιση, όπου η Μουρίκη εντυπωσίασε με το top της.

σύζυγος του Βλαδίμηρου Κυριακίδη κωνσταντίνου και Ελένης

Μπορεί και οι δυο, βεβαίως, να είναι ηθοποιοί αλλά ποτέ δεν είχαν τον παραμικρό ανταγωνισμό μεταξύ τους.

«Κακά τα ψέματα, οι άντρες μεγαλώνουμε ως “πρίγκιπες” και παθαίνουμε πανικό όταν νιώσουμε ότι μια γυναίκα θα υποτάξει το “εγώ” μας για χρόνια, ακόμα κι αν δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε πόσα μπορεί να είναι αυτά τα χρόνια όταν ξεκινάμε μια σχέση.

Όποιος άντρας δεν παραδέχεται ότι έχει νιώσει έτσι λέει ψέματα. Αργότερα, στην επταετία, με απασχόλησε η δουλειά περισσότερο απ’ τη σχέση», είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του.

Η δουλειά τους τούς θέλει μπροστά από τα φώτα αλλά στην προσωπική τους ζωή επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη είναι από εκείνα τα ζευγάρια που δεν δίνουν τροφή για δημοσιεύματα με τη ζωή της.

Θυμηθείτε το επεισόδιο της Έφης Μουρίκης, αλλά κι εκείνο του Βλαδίμηρου Κυριακίδη:

Νεκρός ο Άγγελος από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» - «Βαρύ» πένθος για τους πρωταγωνιστές

«Βαρύ» είναι το πένθος για τους πρωταγωνιστές του «Κωνσταντίνου και Ελένης», με τον «Άγγελο» να βρίσκεται νεκρός και να προκαλεί θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Με τα χρόνια να έχουν περάσει, ορισμένοι ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 έχουν δυστυχώς αφήσει αυτό τον κόσμο και ένας εξ αυτών, είναι ο ηθοποιός που σε ένα εκ των επεισοδίων είχε υποδυθεί τον θείο του «Κατακουζηνού».

Ο Ανδρέας Ντούζιος πέθανε το 2013. Τους τελευταίους μήνες της ζωής του βρισκόταν στην εντατική λόγω ατυχήματος που είχε.

Θυμηθείτε το επεισόδιο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share