Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν είχαμε ιδέα: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Έλλης Στάη!

Το «Στάη» το κράτησε από τον πρώτο σύζυγό της

31 Μαρτίου 2022 11:29
Δεν είχαμε ιδέα: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Έλλης Στάη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γνωστή δημοσιογράφος Έλλη Στάη γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει καταγωγή από την Λευκάδα.

Γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1954 και αποφοίτησε από το Αρσάκειο και τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως φοιτήτρια Νομικής υπήρξε μέλος της νεολαίας του ΚΚΕ Εσωτερικού «Ρήγας Φεραίος». Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακά στις Πολιτικές Επιστήμες στη Σορβόννη και για λίγο διάστημα εργάστηκε ως δικηγόρος.

Δείτε επίσης: Και τότε κουκλάρα: Έτσι ήταν πριν από τις πλαστικές η Έλλη Στάη

Έλλη στάη όνομα

Αυτό που δε γνωρίζει σχεδόν κανείς είναι πως το Έλλη Στάη δεν είναι το πραγματικό της όνομα. Η ίδια κράτησε το επώνυμο «Στάη» από τον πρώτο της σύζυγο που ήταν δικηγόρος, τον Νικόλαο Στάη.

Το πραγματικό της ονοματεπώνυμο είναι Ελισάβετ Τσαρλαμπά!

Είναι κόρη του βουλευτή του Κόμματος των Φιλελευθέρων Μάρκου Τσαρλαμπά και κατάγεται από οικογένεια ευγενών που ήταν στη λίστα του «Λίμπρο ντ' όρο» (Χρυσό βιβλίο) του νησιού. Η μητέρα της, Αικατερίνη (Ρενέ) Τσαρλαμπά, διετέλεσε διευθύντρια του γραφείου του Αναστάσιου Πεπονή, που στις κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου ήταν μεταξύ των σημαντικότερων υπουργών.

Μάρκος Κατσίμης: Αυτός είναι ο κούκλος γιος της Έλλης Στάη

Η Έλλη Στάη εκτός από επιτυχημένη δημοσιογράφος έχει και ένα γιο 38 ετών, τον Μάρκο Κατσίμη. Μάλιστα, ο ίδιος έγινε πριν λίγο διάστημα ντύθηκε γαμπρός και έγινε μπαμπάς.

Δείτε επίσης: Κορμάρα στα 67 της η Έλλη Στάη: Η μυστική διατροφή της παρουσιάστριας!

Αν και η γνωστή δημοσιογράφος έχει στο ενεργητικό της 4 γάμους, απέκτησε μόνο ένα παιδί σε ηλικία 30 ετών με τον επίσης δημοσιογράφο και Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων της ΕΡΤ, Δημήτρη Κατσίμη.

Έτσι έχει τρομερή αδυναμία στο γιο της και πλέον ακόμα περισσότερη αγάπη τρέφει για τον έγγονό της. Μάλιστα, ο εγγονός της βαφτίστηκε στην Τήνο, παίρνοντας το όνομα του παππού του Δημήτρη που «έφυγε» από τη ζωή το 2020 σε ηλικία 85 ετών.

Έλλη στάη Μάρκος κατσίμης

Ο Μάρκος Κατσίμης παντρεύτηκε τη Φαίη Κουτζούκου το 2018, ενώ ο γιος τους γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2020.

Περιγράφοντας τη σχέση της με το γιο της σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει:

«Ο γιος μου είναι μεγάλος πια. Τον παίρνω τακτικά τηλέφωνο, γιατί στους ανθρώπους που αγαπάς θα τηλεφωνήσεις και θα τους βασανίσεις και λίγο, από ενδιαφέρον προς αυτούς. Αλλά, όχι, παραδοσιακή μαμά με αρνητικά στοιχεία δεν ήμουν. Γιατί τον έσπρωχνα πάντα να σταθεί στα πόδια του. Να δει τη ζωή από τη δύσκολη πλευρά της. Αυτό που προσπάθησα –και νομίζω ότι το καταφέραμε και οι δύο, από ένα σημείο και μετά– είναι να γίνουμε φίλοι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share