Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρέμει ο Σάκης Ρουβάς: Αυτός είναι ο πεθερός του τραγουδιστή (photos)

Ποιος είναι ο πατέρας της Κάτιας Ζυγούλη;

31 Μαρτίου 2022 10:06
Τρέμει ο Σάκης Ρουβάς: Αυτός είναι ο πεθερός του τραγουδιστή (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανείς δεν ήξερε ότι μια διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας το μακρινό 2003, θα ήταν αρκετή για να δημιουργηθεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργήσουν μια ενωμένη και όμορφη οικογένεια.

Δείτε επίσης: Κώστας Ρουβάς: Δείτε για πρώτη φορά τον πατέρα του Σάκη Ρουβά - Θα πάθετε πλάκα με το τι δουλειά κάνει

Μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την Αναστασία (γενν. 2 Νοεμβρίου 2008), τον Αλέξανδρο (γενν. 15 Οκτωβρίου 2011), την Αριάδνη (γενν. 3 Ιανουαρίου 2013) και τον Απόλλωνα (γενν. 21 Απριλίου 2016), ενώ το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 3 Ιουλίου 2017 στην Εκάλη.

Αυτοί που κρατάνε πολύ χαμηλό προφίλ είναι οι γονείς της Κάτιας Ζυγούλη, οι οποίοι παραμένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια.

Οι μόνες εμφανίσεις του πατέρα της, Νίκου Ζυγούλη, που έχουν γίνει γνωστές είναι στο γάμο του ζευγαριού και στη βάφτιση του μικρού Αλέξανδρου.

Δείτε φωτογραφίες:

πεθερός σάκης ρουβά

νίκος ζυγούλης γάμος

«Μέσα μου νιώθω μία…» - Αποκάλυψη της Κάτιας Ζυγούλη για τα παιδιά με τον Σάκη Ρουβά

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η Κάτια Ζυγούλη σχετικά με το πώς είναι η καθημερινότητά της με τον Σάκη Ρουβά, με την ίδια να αναφέρεται στο πώς αντιμετωπίζει όσες καταστάσεις προκύπτουν.

Το γνωστό μοντέλο με ένα βίντεο, απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίοι ζήτησαν συμβουλές, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις έντονες αντιδράσεις των παιδιών τους και τους τσακωμούς μεταξύ τους, έχοντας και ένα συμβολισμό πίσω από τα ονόματά τους.

Η συμβουλή της Κάτιας για... τις κόντρες των παιδιών

Όπως η ίδια επεσήμανε, «σε αυτό εδώ το σώμα, δε ζω μόνη μου. Ζω μαζί με άλλους. Μια εκ των οποίων, τη λέω δικαστίνα. Έχουμε πολύ μεγάλη κόντρα. Είναι μια φωνούλα που διαρκώς μου κουνάει το δάχτυλο. Όλοι αλλάζουμε για να αρέσουμε. Θέλουμε να είμαστε αποδεκτοί. Κάνουμε τα πικρά γλυκά. Και που καταλήγουμε; Στο τέλος αυτό που καταφέρνουμε είναι να μην αρέσουμε σε εμάς».

Σχετικά με τις κόντρες των παιδιών της, η Κάτια Ζυγούλη επεσήμανε πως τις περισσότερες φορές μένει αμέτοχη, αποχωρώντας από το δωμάτιο μέχρι να τα βρουν μόνα τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share