Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Όλα στη φόρα για την Ελεονώρα Μελέτη: Η άγνωστη σχέση της με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ποια σχέση έχουν;

31 Μαρτίου 2022 09:15
Όλα στη φόρα για την Ελεονώρα Μελέτη: Η άγνωστη σχέση της με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει καταφέρει μετά από χρόνια παρουσίας στον χώρο της τηλεόρασης να αναδειχθεί σε μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της ελληνικής Tv.

Και αν κανείς έχει στο μυαλό του ότι η σχέση της με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έγκειται σε επαγγελματικό πλαίσιο λόγω του δικτύου ψηφιακών μέσων «DPG» κάνει μεγάλο λάθος.

Δείτε επίσης: Σοκ για την Ελεονώρα Μελέτη: Δεν φαντάζεστε τι πέτυχε τον άνδρα της να κάνει (Video)

Μελέτη Μαροσούλη Γιαννακόπουλος

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο δημοφιλής επιχειρηματίας έχουν συγγένεια εξ αγχιστείας. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι γαμπρός του συζύγου της παρουσιάστριας, Θοδωρή Μαροσούλη, καθώς είναι παντρεμένος εδώ και χρόνια με την Ιωάννα Μαροσούλη.

Μάλιστα το ζευγάρι έχει αποκτήσει και δύο παιδιά, τη Δέσποινα και τον Παύλο, ονόματα που δόθηκαν από τους γονείς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μαροσούλη Γιαννακόπουλος

Ξέσπασε σε κλάματα η Ελεονώρα Μελέτη: «Σας ζητώ χίλια συγγνώμη...»

Η Ελεονώρα Μελέτη δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής Mega Καλήμέρα, με αφορμή τις συγκλονιστικές εικόνες μικρών παιδιών στην Ουκρανία, μετά τη ρωσική εισβολή. Η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της για το κλάμα.

«Σας ζητώ χίλια συγγνώμη, ζητώ λίγα λεπτά να δούμε τη συνέντευξη. Μισό λεπτό, κάποια πράγματα είναι λίγο ανθρώπινα. Καταλαβαίνετε ότι μας έχει πιάσει μία αναστάτωση από τα πλάνα που είδαμε με τα παιδιά και είναι λογικό. Είναι ανθρώπινο. Είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα. Ζητώ συγγνώμη από τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές μου. Σας παρακαλώ συνεχίστε λίγο μέχρι να ηρεμήσω» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Πάμε να συνεχίσουμε, πραγματικά είναι δύσκολες οι στιγμές» σημείωσε με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός. Ενώ, την πιθανότητα να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά σχολίασε πρόσφατα η Ελεονώρα Μελέτη, με την ίδια να κάνει μια σχετική αναδρομή και να απαντά σε αυτό το ενδεχόμενο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share