Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ποιο είναι αυτό "το κάτι" που τρως Καίτη Γαρμπή και είσαι κορμάρα;

Είναι πολύ εντυπωσιακή!

30 Μαρτίου 2022 12:44
Ποιο είναι αυτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να είναι 61 χρονών αλλά είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και καλλίγραμμες γυναίκες την ελληνικής showbizz. Μάλιστα, είναι πολύ ταλαντούχα και τα τραγούδια της γίνονται μεγάλες επιτυχίες.

Ο λόγος για την Καίτη Γαρμπή!

Ποιο είναι άραγε το μυστικό της ανεπανάληπτης και θρυλικής τραγουδίστριας, που την διατηρεί σε αυτή την καταπληκτική φυσική κατάσταση.

Είναι σίγουρα η καλή της διάθεση και το λαμπερό της χαμόγελο. Επιπλέον, όμως η Καίτη Γαρμπή, ακολουθεί μία διατροφή που την διατηρεί σταθερή στα κιλά της. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ την δίαιτα της Άννας Βίσση.

Ποια είναι αυτή;

Τα μυστικά της Καίτης Γαρμπή για να παραμένει σταθερή στα κιλά της

Το μυστικό της είναι το πράσινο τσάι. Καταναλώνει μεγάλες ποσότητες γιατί διαλύει τις τοξίνες και αποτρέπει το σχηματισμό της κυτταρίτιδας. Έχει επίσης αναδείξει σε αγαπημένη της συνήθεια ένα μείγμα βοτάνων : χαμομήλι, μαντζουράνα, τζίντζερ και λεβάντα, το οποίο την τονώνει και την κάνει να νιώθει ευεξία όλη μέρα.

Ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή προσέχοντας τους συνδυασμούς των τροφών ενώ έχει καταργήσει τις κακές συνήθειες: τσιμπολόγημα, πατατάκια, ξηρούς καρπούς, τηγανητά ή λιπαρά φαγητά, παχυντικές σάλτσες.

 Ποιο είναι αυτό 'το κάτι' που τρως Καίτη Γαρμπή και είσαι κορμάρα;

Επειδή έχει μεγάλη αδυναμία στη σοκολάτα και δεν μπορεί να την κόψει τελείως φροντίζει να τηρεί το μέτρο. Κάθε δεύτερη μέρα θα φάει ένα κομματάκι μαύρη σοκολάτα ή μια κουταλιά λιωμένη σοκολάτα.

Στα κυρίως γεύματα συνήθως τρώει ψάρι ή φιλέτο μοσχαρίσιο με σαλάτα ή βραστά λαχανικά ή ρύζι με λαχανικά ή σούσι που της αρέσει πολύ. Αν επιθυμήσει κάποιο σνακ θα προτιμήσει φρούτα ή γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά.

Για πρωινό τρώει δύο παξιμαδάκια ολικής άλεσης με μια κουταλιά μέλι και ένα ποτήρι πράσινο τσάι ή ένα τοστ με μια λεπτή φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών και μια φέτα γαλοπούλα.

Έχει δώσει έμφαση στο να πίνει πολύ νερό και πράσινο τσάι καθημερινά. Όσο για τα αναψυκτικά που είναι επίφοβα για τη δημιουργία κυτταρίτιδας, δεν καταναλώνει περισσότερα από δύο την εβδομάδα τα οποία θα προσέξει να είναι light.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share