Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Είναι... φίλες με την νυν: Αυτή είναι η πρώτη σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκη

Ο λόγος που χώρισαν

30 Μαρτίου 2022 11:18
Είναι... φίλες με την νυν: Αυτή είναι η πρώτη σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης δε συνηθίζει να προβάλλει την προσωπική του ζωή, με τον παρουσιαστή πάντως να σχολιάζει τους δύο γάμους του, απαντώντας και στον πρώτο του γάμο και πώς εκείνος κατέληξε στο διαζύγιο.

Ο δημοσιογράφος, που απάντησε και για το οριστικό τέλος από τον ΑΝΤ1, είχε μιλήσει στο «Πρωινό» και εξήγησε γιατί είχαν οδηγηθεί στο διαζύγιο, αν και σήμερα είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της Τίνας Παπαδέλη.

«Ήταν λάθος που έκανα τον πρώτο μου γάμο, γιατί δεν ήθελα να χωρίσω» είπε ο παρουσιαστής, μιλώντας για την οικογένειά του και συνέχισε: «Η πρώην γυναίκα μου με την νυν έχουν βγει και οι δύο μαζί έχουν πει για τα ελαττώματά μου. Είναι φίλες».

Η γνωριμία με την νυν σύζυγό του

Mπορεί το καθημερινό πρωινό ξύπνημα και το βαρύ επαγγελματικό του πρόγραμμα να μην του δίνουν τη δυνατότητα για πολλές κοσμικές εξόδους πρόσφατα όμως ο Γιώργος Παπαδάκης μαζί με την σύζυγό του, Τίνα Παπαδέλη, έκαναν μια εξαίρεση και βρέθηκαν μαζί σε θεατρική παράσταση.

Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και στο διάλειμμα συναντήθηκε με την Μαρία Μπακοδήμου, αλλά και την Έλενα Ακρίτα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share